Sedat Peker hakkında soruşturma başlatıldı

İstanbul Ataşehir’de katıldığı bir açılıştaki konuşmasında "halka silahlanma çağrısı" yaptığı iddia edilen Sedat Peker hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

 Sedat Peker hakkında soruşturma başlatıldı
Sedat Peker hakkında soruşturma başlatıldı
GİRİŞ 05.02.2019 18:34 GÜNCELLEME 05.02.2019 19:38
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Sedat Peker hakkında 3 Şubat 2019 tarihinde Atasehir’de gerçeklesen bir açılış esnasında yaptığı konuşma nedeniyle “suç işlemeye tahrik” ve “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme” suçlarından soruşturma başlatıldı.

Konuya ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yazılı basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, “Sedat Peker’in 3 Şubat 2019 tarihinde İstanbul ili Ataşehir ilçesinde gerçeklesen bir açılış esnasında yaptığı konuşmada halka silahlanma çağrısı yaptığına dair bilgi alınması üzerine ilgili konuşma kaydı kolluk marifetiyle temin edilerek incelenmiş ve şüpheli hakkında ‘Suç İşlemeye Tahrik ve Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik Etme’ suçlarından soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna ve tüm basın/yayın kuruluşlarına saygıyla duyurulur” denildi.

YORUMLAR 17
  • eğitimci 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatansevere ne soruşturması....pkklıların destekçieri aranmalı önce..boş işlerle neden uğraşılır
    Cevapla
  • AKHİLAL 5 yıl önce Şikayet Et
    Çakalların gemi azıya aldığı, Pkk'lılara ite kopuğa kol kanat gerip cesaret verdiği ortamda aslanların da söyleyeceği iki kelam vardır. Sedat reis de bunu yapmış. CHP İstanbul İl başkanısının pkk sevici tüvitlerini okuyun sonra Reise hak verin yada vermeyin.
    Cevapla
  • kaan 5 yıl önce Şikayet Et
    soruştur-ma açılmış
    Cevapla
  • Engin 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis ne demiş,ruhsatlı silah alın demiş bunun neresi suç.Pkk sempatizanlarında bir sürü ruhsatsız silah var asıl bunlar araştırılsın.
    Cevapla
  • acıyorum 5 yıl önce Şikayet Et
    evet dün asker uğuralrken insanalrın sialhlarla neler yaptığını görüyoruz sen tumuşsun ruhsatlı silah alın ALLAh CC size hidayet versin yazık yazık.silah ne demek ysilah beladır ya silah güvenlik güçlerinden başka kimsede olmamlı.memleket texasa dönmüş sen hala silah diyosun yazık yazık
    Cevapla
  • şaka mı 5 yıl önce Şikayet Et
    temel reis mi...ruhsatlı silah almak bireysel silahlanma olmuyor mu...Magandalar da ruhsatlı silah kullanıyor...
    Cevapla
  • hikmetli insan... 5 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar terör sevici varsa chpkkhdp de daha be arıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama