Sözcü’den Başkan Erdoğan’a tam sayfa idam tehdidi

27 Mayıs 1960 darbesi ile başbakanlık koltuğundan indirilen ardından 17 Eylül 1961 yılında idam edilen Adnan Menderes ile ilgili darbecilerin dillendirdiği tüm yalanlar Sözcü Gazetesi tarafından gerçekmişçesine tam sayfa yazı olarak yayınlandı.

Sözcü’den Başkan Erdoğan’a tam sayfa idam tehdidi
Sözcü’den Başkan Erdoğan’a tam sayfa idam tehdidi
GİRİŞ 05.03.2019 01:30 GÜNCELLEME 05.03.2019 03:36
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Sinan Meydan imzalı yazıda Adnan Menderes'in idamı meşrulaştırılarak, Başkan Erdoğan da yine idam ile tehdit edildi.

 

 

Sahibi Burak Akbay'ın FETÖ'den aranan ve yurtdışına kaçtığı bilinen Sözcü Gazetesi, 17-25 Aralık döneminden bu yana FETÖ'nün değirmenine su taşıyan yayınlarını yetmezmiş gibi, bu kez de 1960 darbesini meşrulaştırarak üstü kapalı bir şekilde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı "idam" ile tehdit etti.

 

 

1957'de yapılan seçimlerle ilgili darbeci zihniyetin dillendirdiği tüm yalanları gerçekmişçesine sayfalarına taşıyan Sözcü, Adnan Menderis'in idam edilmesini meşrulaştırarak aynı yalanlarla Erdoğan'ı da üstü kapalı tehdit etti. Sinan Meydan imzalı "Nifak Cephesi'nden Zillet İttifakı'na Kafa Aynı Kafa" başlıklı tam sayfa yazıda, 1960 darbesi sonrası idam edilen ve demokrasi şehidi olan Adnan Menderes, "gayrimeşru darbeci" gibi gösterilirken, tek parti döneminin tüm antidemokrat uygulamalarına imza atan İsmet İnönü "demokrasi kahramanı" gösterildi. Sözcü yazarı Sinan Meydan, daha da ileri giderek, Menderes'in "demokrasi kahramanı" olmadığını savundu.

Darbeci zihniyetin baş aktörü olan İsmet İnönü'yü aklayarak seçimle başa gelmiş Adnan Menderes'i demokrasiyi yok etmekle suçlayan Sözcü yazarı Meydan, Menderes'in "baskı rejimi" kurduğunu yalanını kaleme aldı. Darbe sonrası asılan Menderes'in "darbenin baş mimarı" olduğunu da yazan Meydan, Erdoğan'ı da Menderes'e benzeterek "idam" imasında bulundu.

SÖZCÜ'NÜN İDAM TEHDİDİ YAPTIĞI GÜN PKK'DAN CUMHUR İTTİFAKI'NA KARŞI DESTEK ÇAĞRISI

Sözcü Gazetesi tarafından Başkan Erdoğan'a tam sayfa idam tehdidinin savrulduğu gün PKK terör örgütü elebaşısı Murat Karayılan da Cumhur İttifakı'na karşı destek çağrısında bulundu. Terörist elebaşı tarafından yapılan açıklamada, Kuzey Kürdistan'da teröristlerin yerel seçimler öncesi gerekeni yapacağı belirtilirken, Cumhur İttifakı'na karşı kurulan CHP-İP-HDP-SP ittifakına da herkesin sadık olması istendi.

.

YORUMLAR 69
  • TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    kesin öyledir , işiniz gücünüz algı yaratmak utanmıyorsunuz da
    Cevapla
  • alp 5 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibi itlerin gücü yetmez oğlum...kimsenin gücü yetmez...avcunuzu yalarsınız...hain sözcü...ne yedüğü belürsüz...adiler...kimin sözcüsü olduğunuz belli...
    Cevapla
  • kamil çalıkuşu 5 yıl önce Şikayet Et
    İt ürür kervan yürür,bu millet küllerinden dogar.
    Cevapla
  • RUHİ 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu yüzden Recep Tayyip Erdoğana tam destek hep destek! Adamın kralı kralı!
    Cevapla
  • vatandaş mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede savcı yok mu bu nasıl iş herkes kafasına göre ölümle tehdit edebiliyor mu yoksa biz mi bilmiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'