Dört çocuklu ev kadını terörist çıktı!

Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında itirafçı olan PKK'lı iki teröristin verdiği bir isim, İstanbul’da gözaltına alındı. “Jiyan Bindest” kod adlı kişinin 4 çocuku bir kadın olduğu belirlendi. Süreyya Ö.'nün hayatına ev kadını gibi devam ettiği ancak örgüte lojistik destek sağladığı belirlendi.

Dört çocuklu ev kadını terörist çıktı!
Dört çocuklu ev kadını terörist çıktı!
GİRİŞ 12.04.2019 10:02 GÜNCELLEME 12.04.2019 10:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan soruşturmalar kapsamında “PKK terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuklanan iki şüpheli, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak itirafçı oldu. 

 

 

Şüpheliler ifadelerinde, “Jiyan Bindest” kod isimli örgüt üyesinin 2015 yılında “Beçem Çilo” kod isimli örgüt yöneticisiyle görüştüğünü ve Bindest’in örgütün kadın elemanlarına özel ve yaşamsal eşyalarını temin ettiğini anlattı. Şüphelilerin farklı soruşturmalardan farklı zamanlarda tutuklanmalarına rağmen aynı ismi vermesi savcılığı harekete geçirdi. “Jiyan Bindest” kod ismini kullanan kişinin Süreyya Ö. olduğunu tespit eden savcılık, kadının İstanbul’da oturduğunu tespit edince dosyayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi.

İncelemeler sonrası adresi tespit edilen Süreyya Ö. gözaltına alındı. Evli ve dört çocuğu olan Süreyya Ö.’nün ev hanımı gibi yaşadığı ancak evinden örgütsel faaliyetlerine devam ettiği iddia edildi. İfadesinde suçlamaları reddeden Süreyya Ö., “PKK terör örgütü üyesi olmak” suçundan tutuklandı.

 

 

YORUMLAR 7
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir İçişleri Bakanımız olduğu için Reise teşekkür. Soylu Bakanımız da kendisi gibi asil bir duruşla bir paçavra sürülerine destek verenleri anında yakalamasını biliyor. Allah yolunuzu açık etsin. Düşmanlarımıza fırsat vermesin
    Cevapla
  • Kirkdokuzelli 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni çok özledim beyaz Toros!
    Cevapla
  • Ozan elazığ 5 yıl önce Şikayet Et
    İdammmmm idammmmm
    Cevapla
  • yani 5 yıl önce Şikayet Et
    evet chp varken dogaldır kardeşler..
    Cevapla
  • Fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulkemizin dısindaki hainler oldugu kadar iceridede hainler var lanet olsun bunlara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!