AK Parti'li Dağ'dan Tunç Soyer'e sükunet çağrısı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırıyla ilgili İzmir'deki protestodan fotoğrafları 'Faillerin ivedilikle cezalandırılmasını bekliyoruz' notuyla sosyal medyadan paylaşınca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ yanıt verdi.

AK Parti'li Dağ'dan Tunç Soyer'e sükunet çağrısı
AK Parti'li Dağ'dan Tunç Soyer'e sükunet çağrısı
GİRİŞ 22.04.2019 17:06 GÜNCELLEME 22.04.2019 17:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Soyer'in Twitter paylaşımını alıntılayan Dağ, 'İzmir halkını olumsuz söylemlerle germeye değil İzmir'e hizmet etmeye çalışmalısınız' diye yazdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara'nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde yapılan saldırı, parti örgütlerince 81 ilde eş zamanlı protesto edilirken, İzmir'deki Konak Meydanı'nda da kınama açıklaması yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında, kentteki protestodan fotoğrafları 'Bugün İzmir şiddete karşı tek yürek oldu. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan bu şiddet eylemi, Türkiye siyasetinde aylardır sürdürülen iftira ve linç söylemlerinin kaçınılmaz ve utanç verici bir sonucudur. Faillerin ivedilikle cezalandırılmasını bekliyoruz' notuyla paylaştı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da Soyer'in paylaşımını alıntılayarak, 'Bu söylem birlik ve beraberliği sağlama söylemi değildir. Elim bir hadiseden siyasi rant devşirme uğraşıdır. Bu hareketlerinizle bu şehre yazık etmeyin. İzmir halkını olumsuz söylemlerle germeye değil İzmir’e hizmet etmeye çalışmalısınız' diye yazdı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    4 askerimizi daha önce yüzlercesini şehit eden ve seninle kol kola seçim kazanan pkk lı itleri neden cezalandırin demiyorsun diyemmesin senin genel başkanın de diyemez artı
    Cevapla
  • Yuhsizeyuh 4 yıl önce Şikayet Et
    Soyer konaktaki kaldırımları niye kaldırıyon heryeri pisliğe çevirdiniz yetmedi gittikçe çukur olmaya başladınız cebinize 3-5 kuruş sokmak için heryeri delik deşik edeceksiniz anlaşılan terbiyesiz mahluklar
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir uyarı. Tam devlet adamlığına yakışır şekilde. Kalbi hdp'lilerle atan bu kişiye görevini hatırlatmak iyi olmuş. İlk görevi icraat olmalı. Provokasyon olmamalı.
    Cevapla
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    teror diline alisik chp lilerden baris dili beklemek aptallik olur.
    Cevapla
  • @li 4 yıl önce Şikayet Et
    Teröre destek verip sehit cenazrsine gelirsen halk tepkisini verir, burada halki suclayan siyasiler provokatör dur. yumrugu halk vuruf kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı