Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay’ın yol tartışması yüzünden taksici tarafından bıçaklanmasından hemen sonra yaşananlar kameralara yansıdı. Görüntülerde, olay sırasında Gencebay'ın yanında bulunan kız arkadaşı taksiciye tepki gösteriyor. Gencebay'ın ise yaralı vaziyette ayakta durmaya çalıştığı anlar yer alıyor.

Beşiktaş’ta dün akşam saatlerinde bir taksiciyle tartışan Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay taksici tarafından bıçaklanmıştı. Taksici olayın ardından yakalanırken Gencebay da hastaneye kaldırılmıştı. Gencebay bıçaklandıktan hemen sonra yaşananlar kameralara yansıdı. Görüntülerde, olay sırasında Gencebay'ın yanında bulunan kız arkadaşı taksiciye tepki gösteriyor. Gencebay'ın ise yaralı vaziyette ayakta durmaya çalıştığı anlar yer alıyor.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Über 27.04.2019 09:24
    Über ile çalışanlarda aynı tip insanlar über emek hırsızı yapılacak iş önüne her gelene taşımacılık işi yaptırmamak
  • zafer 27.04.2019 09:10
    taksici kadın yanındada saldırıyorsa .25 yıl müebbet verin ..ibretlik.
  • ahmet 27.04.2019 09:03
    @ali sende taksicisin herhalde. ne gecerse gecsin!!! illa karsindakini bicaklamakmi lazim??? her ufak tartismada birbirimizi mi öldürmemiz lazim?!?! allah senin gibilerini islah etsin. etmiyorsada dünyadan kaldirsin
  • cemal 27.04.2019 08:20
    Taksiciler,minibüscüler,servisçiler,içlerinde çok az istisna olanlar var.diğerlerinin alayı direksiyona geçtiği zaman saygısı olmayan zibidilere dönüşüyorlar.ALEMİN KRALI ZANNEDİYORLAR KENDİLERİNİ.
  • Murat 27.04.2019 07:49
    Herkesi Taksici yaparsa Türkiye, bu duruma düşer. Almanyada Akıl Testi artı sicil yoklaması sonrada reflex Testi birde Sağlik kontrolu Ehliyet Puan kontrolu her 5 senede.
Daha fazla yorum görüntüle