İlk icraatı makam aracını satmak oldu!

Aksaray belediye başkanı Evren Dinçer yoğun hayırlı olsun ziyaretlerinden fırsat bularak gerçekleştirdiği ilk icraatı alındığından bu yana garajdan çıkarılmayan makam aracı jipi satmak oldu.

İlk icraatı makam aracını satmak oldu!
İlk icraatı makam aracını satmak oldu!
GİRİŞ 17.05.2019 19:32 GÜNCELLEME 17.05.2019 21:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

15/05/ 2019 tarihinde  ‘’Belediyemize  ait aşağıda yazılı araç, 2886 Sayılı Devlet  ihale  Kanununun  45. maddesine  göre  açık  arttırma  usulu  ile  satışı yapılacaktır.’’ Diyerek ilana çıkan 68 AK 001 plakalı  2006 model KİA Sorento Arazi taşıtı 55 ,000,00 tl + kdv den ilana çıkmıştı. Çetin geçen açık artırmada adını vermek istemeyen bir banka müdürü açık artırma usulüyle yapılan ihalede 75.000 liraya kadar artırarak aracı aldı . Piyasa değeri 60.000 lira olarak tahmin edilen aracı eşine hediye etmek için aldığını belirten Banka müdürü plakasıyla birlikte satın  almak bir hatıra sayılacağından fiyat fazlalığının farkındayım dedi.

 

 

KİA SORENTO 13 yıl önce dönemin belediye başkanı Nevzat PALTA tarafından aldırılmış karlı havalarda makam aracı olarak değerlendirilmişti uzun yıllar kurak geçen Aksaray kışlarında gün ışığına çıkamayan Arazi aracı kaderine terkedilmişti.

Belediyede tasarrufa dikkat ederek israfa fırsat vermeyen Aksaray Belediye başkanı Evren Dinçer bu satış ile hem işe yaramayan araçtan kurtulmuş oldu, hem de belediye kasasına para kazandırmış oldu 

 

 

YORUMLAR 3
  • Aksaray68 4 yıl önce Şikayet Et
    maşallah hemşerim
    Cevapla
  • Acr 4 yıl önce Şikayet Et
    Tasarruf
    Cevapla
  • Ayarci 4 yıl önce Şikayet Et
    Kamudaki binlerce aracın elden çıkarılması gerekir.baskan çok güzel bir iş yapmış.darisi diğer kamudaki araç Lara.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!