İstanbul'u terk ediyorlar! Tıklım tıklım doldu...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi için vatandaşlar tatillerini yarıda bırakarak İstanbul'a geldi. Oy kullandıktan sonra tatillerine devam edeceklerini söyleyen vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu.

GİRİŞ 23.06.2019 14:30 GÜNCELLEME 23.06.2019 15:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi için tatillerini yarıda bırakarak İstanbul'a dönen vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu. Otobüsler otogar girişinde uzun kuyruklar oluşturdu. 

 

 

Otogardaki yoğunluktan dolayı bazı otobüs firmaları yolcu servisi yetiştirmekte güçlük çekti. Vatandaşlar oy kullandıktan sonra tatillerine devam edeceklerini söylediler. 

OTOGARDA KONVOY OLUŞTU

 

 

İHA'da yer alan habere göre otogar girişinde yoğunluk olduğunu belirten bir vatandaş, "Seçim için geldik. Yolda değil ama otogara girişte aşırı derecede yoğunluk var. 45 dakikadır da servis bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Çerkezköy'den geldiğini ve oyunu kullandıktan sonra geri döneceğini söyleyen başka bir vatandaş ise, "Çerkezköy'den geliyorum. Hastam vardı onun için gitmiştim, oyumu kullanmak için geldim. Oyumu kullanacağım ama tam 1 buçuk saattir bekliyorum, geç kaldım" şeklinde konuştu. 

ÇIKIŞ YOLU KIZARDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yoğunluk haritasında, şehrin genelinde trafik yeşil renkli gösterilirken, İstanbul'dan çıkış noktalarında oluşan yoğunluk nedeniyle renk kırmızıya döndü.

Yenileme Seçimi için 08.00'de başlayan oy verme işleminin ardından otoyolun Çamlıca, Samandıra, Orhanlı, Çayırova ve Gebze gişeleri arası Kocaeli istikametinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. 

YORUMLAR 11
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    reis taşıdı oylar pkk ya gitti
    Cevapla
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    5+2 sene istanbul da kıtlık başlamıştır Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • antekeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis in yaptığı yollarda kazasız belasız gidiniz.. Anlayana..
    Cevapla
  • antekeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Günahıda sevabıda onların, gidip eğlenecek olabilir ler
    Cevapla
  • Eturusca 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun, dört nala kiyamete, artik imamoglunu secenler azicik sevinsinler, eyvahlar olsun münafiklara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...