Soylu sert sözlerle yalanladı! Harekete geçiyor...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Günboyu Gazetesi'nde kendisi hakkında yayımlanan köşe yazısının tamamen yalan ve iftiradan ibaret olduğunu söyleyerek, suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Soylu sert sözlerle yalanladı! Harekete geçiyor...
Soylu sert sözlerle yalanladı! Harekete geçiyor...
GİRİŞ 10.07.2019 13:10 GÜNCELLEME 10.07.2019 14:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Soylu, "Bugün Günboyu Gazetesi'nde Durmuş Ali Özyiğit'in kaleme aldığı yazı, tamamen yalan, dedikodu ve iftiradan ibarettir" dedi.

 

 

"Bu ahlaksız dedikodu ve iftiraya dayalı yazıyı yazan ve bunu yayınlayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım"ifadesini kullanan Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

​"Bugün Günboyu Gazetesi'nde Durmuş Ali Özyiğit'in kaleme aldığı yazı, tamamen yalan, dedikodu ve iftiradan ibarettir. 'Yalan at, izi kalsın' mantığı ile kaleme alınan bu yazı, bu yazıyı yayınlayan yayın grubunun insanlık dışı bir ürünüdür. Yazının düzeltebilecek hiçbir tarafı söz konusu değildir, çünkü tamamı yalan ve iftiradır. Allah böyle ahlaksız yazılardan milletimizi muhafaza etsin. Bu ahlaksız dedikodu ve iftiraya dayalı yazıyı yazan ve bunu yayımlayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım." 

 

 

YORUMLAR 11
  • Bozkurt27 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhalif seçmen sadece sosyal medyada kendi işine gelen haberlere itibar ediyor, gazete tv vs de de aynı psikoloji... Ne yaparsan yap okuyan muhalif kitle bile bile yalanlara inanmayı seçiyor. Nasıl bir psikoloji çözemedim. İp CHP milletin gözünün içine baka baka hdp ile işbirliği yapmadık diye yalan söylüyor, kendi seçmenleri de aynısını yapıyor. Utanma sıkılma yok. Klinik vaka!
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin en çalışkan,azimlilerine saldırıyorlar.O ismi bilinmeyen,duyulmayan bakanlarımız ve milletvekillerimiz hakkında neden kötü birşey söylemiyor hainler.Halk bunu görsün.
    Cevapla
  • Yalanlar 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalan atanlar belli CHP hdp ve her gün ayrı bir iftira ne bicim zaman yahu
    Cevapla
  • Zaim 4 yıl önce Şikayet Et
    Rezillerin talimat aldığı yer aynı.. ülkemiz emperyalist güçlerin uşakları ile dolu... Şükür Allah'a artık gizlenemiyorlar. Yolumuz açık olsun sayın bakanım. PKK'lı katillere acımak yok.
    Cevapla
  • Trabzonlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalan ve iftiranın müeyyidesi olmalı.bu işin sonu iyi gelmez.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'