Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun resmi Twitter hesabından 15 Temmuz gecesi yaşananları anlatan özel bir video paylaştı. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların gerçek hikayelerinden derlenen filmde, şehitlerin geride bıraktıkları eşyalar ve hatıralarıyla ailelerinin kurduğu ilişki yansıtılıyor. 15 Temmuz gecesi vatanını korumak için sokağa çıkan şehitlerin anlatıldığı videoya ilişkin Altun," ​Onlara minnettarız. Toprağa düştüler ama bayrağı düşürmediler. Vatan savunmasından geri durmadılar. Her birinin cesaretini, yiğitliğini. hafızalarımıza  akşettik. Bu ülkeyi bize vatan kılanlara selam olsun. Şehitlerimizin aziz hatıralarına rahmet ve minnetle...Onlara minnettarız. Toprağa düştüler ama bayrağı düşürmediler. Vatan savunmasından geri durmadılar." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Derya 13.07.2019 17:11
    Rabbim gani gani rahmet etsin bize değil rabbim onlara bu şerefi verdi nur içinde yatsınlar
  • HamidiyeSüvarisi 12.07.2019 14:01
    İdam idam idam.Yazık o kadar can bu Vatan için toprağa düştü.Idam çıkarılıp ihanetçiler idam edilmeli.
  • M. Ali 12.07.2019 10:23
    Tüm şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun..
  • Ülkeci 12.07.2019 10:00
    Su uyur düşman uyumaz. Her an her şeye karşı dikkatli olmamız uyanık olmamız lazım. Her türlü senaryoya hazırlıklı olmamız lazım. Bu hainler bu faaliyetlerinin sonucunda neyi nasıl neden hata neredeydi nasıl yapsaydık şeklinde karşı senaryolar geliştirebilirler. Her daim her türlü oyunlarına karşı uyanık olmalıyız. Bu kez Allah muvaffak etmesin ama olur da bir kalkışma olursa daha hunharca saldırabilirler. Ona göre bizlerde tedbirlerimizi buna göre almalıyız. Allah bu hainleri helak eylesin fırsat vermesi. Bu mübarek Cuma günü yüzü suyu hürmetine yarabbim. AMİN
  • Ali29 12.07.2019 09:58
    Üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen hala darbecilere hesap sorulamadı, alt kalbur tabakayı hapse attık besliyoruz. Ama ele başları hala elini kolunu sallaya sallaya geziyor tehdit ediyor. Bunların destekçileri de hala ortalıkta fink atıyorlar, darbe gecesi haritalarda yer beğenenler bankamatik kuyruklarında sıra bekleyenler evlerinde perdenin arkasından olayı seyredenler de hala iktidar tarafından kaymak yemelerine göz yumuluyor. O akşam en şerefli hareketi Ömer Halis Demir yaptı. Hepsinin beynine sıkmadık, darbecisinin de laikinde kemalistinde pkklının da hdp linin de fetöcüsünün de çok çok ama çok çok büyük hata ettik.
Daha fazla yorum görüntüle