Diyarbakırlı hayvansever bir kadın, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezinden Katı Atık Aktarma İstasyonuna gönderildiğini ve bakımsızlıktan öldüğünü iddia ettiği poşetlerdeki ölü köpeklerin görüntüsünü cep telefonuyla kaydederek basınla paylaştı.

Avusturya'da yaşayan hayvansever Filiz Kaya, yaklaşık 1,5 ay önce HDP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait barınakta hayvanlara iyi bakılmadığı ihbarını aldı.
Bu konuda belediye yetkilileriyle görüşen Kaya, şartlarda iyileştirme yapılacağı sözünü aldı.

Şartların düzelmediğini ve hayvan ölümlerinin arttığını öğrenen Kaya, geçen hafta yeniden Türkiye'ye geldi.

Ölü köpeklerin Şehitlik Mahallesinde bulunan Katı Atık Aktarma İstasyonu'na götürüleceğini öğrenen Kaya, söz konusu istasyon önünde bekledi.
Aktarma istasyonuna giren aracın kasasındaki poşetleri açan ve ölü köpekleri gören Kaya, o anları cep telefonu ile kaydetti.

Olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince inceleme başlatıldı.

Yorumlar 46 Yorum Var
  • İstanbullu 03.12.2020 14:31
    Yeter artık bu cinayetleri görmek istemiyoruz.İdam !!!
  • mustafa 20.03.2020 19:52
    kardeşim her olumsuz olayda hemen neden müslümanlık öne sürülüyor. size ne milletin müslümanlığından siz kendinize bakın.bir hrıstiyan veya bir yahudi yapsaydı farklı mı olacaktı.
  • yunus er 15.02.2020 09:47
    yahu madem bi ihmal var veya bulaşıcı hastalık vs helak etti ne olduysa oldu bare çöpe atmayın yazıktır.
  • Anti polis 21.01.2020 14:05
    Maalesef chp insana bakacana kopegine pakiyor. Insafsiz chp
  • Misafir 30.07.2019 19:54
    Binlerce çocuk, bebek, yaşlı, genç demeden katledenlerin hayvanları yaşatmasın beklemek saflıktır. Herkes karakterinin gereğini yapar. Masum hayvanlara zulüm edenlere Allahın gazabı gelmesi yakındır
Daha fazla yorum görüntüle