Cumhuriyet gazetesinden bir yalan haber daha

Esenler Belediyesi'nden, Cumhuriyet gazetesinin "Ne çay ne kek bedava" haberine yalanlama geldi. Belediyeye bağlı kıraathanelerde ücretsiz çay, kahve, su ve kek ikramlarının yapıldığını vurgulayan açıklamada, "Bu haber yalan ve yanlış ifadelerle dolu" denildi.

Cumhuriyet gazetesinden bir yalan haber daha
Cumhuriyet gazetesinden bir yalan haber daha
GİRİŞ 05.08.2019 16:02 GÜNCELLEME 05.08.2019 16:08
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet gazetesinin, millet kıraathaneleriyle ilgili yaptığı habere tepki geldi. Esenler Belediyesi, gazetenin yalan ve yanlış ifadelere yer verdiği habere itibar edilmemesi gerektiğini hatırlattı. 

Cumhuriyet gazetesi, "Ne çay ne de kek bedava" başlıklı haberinde, millet kıraathaneleriyle ilgili verilen sözün tutulmadığını iddia etmişti. Esenler Belediyesi, kartıyla giriş yapan vatandaşlara ücretsiz çay, kahve, su ve kek ikramlarının yapıldığını açıkladı.

"Algı yönetme çabası"

 

Haberde yer verilen, "Alanda yan yana olan bisiklet ve yürüyüş yoluna araçların girmesi yasak olmasına karşın güvenlik görevlileri araçlarıyla devriye geziyor" ifadeleriyle ilgili ise, "Algı yönetme çabasıdır" denildi. Genel güvenlik tedbirleri ve parkı ziyarete gelen hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların taşınması işlemlerinde yardımcı olunduğu belirtildi.

 

 

 

"Siyasilere ayrılıyor" iddiası da yalan

"Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’ndeki demir tellerle çevrili yapının 'siyasilere' ayrıldığı ileri sürülüyor" iddiasıyla ilgili de şu açıklama yapıldı: 

"Rize Evi'nin yer aldığı alanın, siyasilerin insanları gözlemlediği bir "Gözlem Odası" olduğu bilgisi tamamen gerçek dışıdır. Fotoğraftaki demir tellerle çevrili, kapısında kilit olan alan Rize Evi'dir. Bu alan, tadilat çalışmaları sürdüğü, insanların can ve mal güvenliğinin sağlanması için korunmaktadır.

Cumhuriyet Gazetesi'nin yaptığı bu haberin yalan ve yanlış ifadelerle dolu olduğunu bir kez daha hatırlatıyor, haberi kaynak göstererek kullanan ve bu habere yer verme niyetinde olan diğer medya kurumlarımıza gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • deli..dolu 4 yıl önce Şikayet Et
    ya ben anlamıyorum arkadaş bu paçavra olsun ve diğer chp hdp saadet kötü parti terörist hdp destekleyen onların adete basın bürosu gibi çalışan CAZetelerine tv radyo dergilerine kulak asmayın bırakın havlasınlar dursunlar sizlere bu almanya paçavrasını Mustafa Kemal ATATÜRK kendi dönemin,de neden kapattı evet evet yanlış okumadınız bu almanya gizli servisine çalışan paçavrayı GAZİ PAŞAMIZ kendi dönemin,de kapattırdı sebebi ise bizler kurtuluş mücadelesi verirken bunlar almanlara casusuluk yapıyorlardı onlar adına çalışıyorlardı açın araştırın okuyun bunların kim kimlerin İTT'i olduklarını...,,,,
    Cevapla
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gazeteler yıllardır bu ülkede her türlü yalan dolan karalama iftira ile milletin arasına kin ve nefret tohumları ekti, milleti ayrıştırdı, böldü, parçaladı kurumlara zarar verdi, insanlara zarar verdi. Çünkü bunlar münafıktı münafığın alametinden biride konuşunca doğru konuşmaz. Ama ne yazık ki bu ülkede yalanın dolanın bir cezası yok, bir karşılığı yok onun için bu tür odaklar yaptıklarından hiç geri durmuyorlar. Ben diyorum ki yalan haber yapan bir gazeteyi kapatın onu yazan yazarı anasından doğduğuna pişman edin, sonra özgür basın nanesi yemeyin çünkü bunlar da kafir batının bir oyunu bakalım o zaman hala yalan haber yapabiliyor mu...
    Cevapla
  • Mnb 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp nşn yalanları nı yazmıyorlar.ama ak partiye her türlü iftirayı atıyorlar
    Cevapla
  • Kepekcioğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalan iftira bu zihniyetin her zaman yaptığı alçaklık.
    Cevapla
  • şahabettin 4 yıl önce Şikayet Et
    yalan haberin bi cezası olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!