Adaya terk edilen eşek bulundu

Marmaris'te adaya terk edilmiş eşeği bulmak için hayvanseverler ve kurumlar seferber olmuştu. Tur teknesi kaptanının bulduğu eşek yetkililer tarafından adadan alınarak karaya çıkartıldı..

Adaya terk edilen eşek bulundu
Adaya terk edilen eşek bulundu
GİRİŞ 07.08.2019 14:19 GÜNCELLEME 07.08.2019 14:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Bozburun Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Koca Ada'ya kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bir eşek bırakıldı. Adada eşeği gören tatilciler durumu hayvansverlere bildirdi. Sosyal medyada yayılan olay için hayvanseverler harekete geçti. Pazartesi günü yapılan aramada eşek bulunamamıştı. Görevliler adaya saman ve su bırakıp adadan ayrılmıştı. Adaya bırakılan eşek dün tura çıkan teknenin kaptanı tarafından görüldü. Kaptan durumu yetkililere haber verdi. Yetkililer eşeği adadan alıp karaya çıkardı. 'Bahtiyar' ismi verilen eşeğin sahiplendirileceği öğrenildi. 

YORUMLAR 3
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    mehmet,yorumun ciddimi,yoksa oyun olsun diye yazan okumayı yeni öğrenmiş bir çocuk musun.imla hataların öyle gösteriyorda...-yaedım-bakabiliyir-çocuk konuşması gibide.
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    mehmet,mehmet...büyük lokma ye,büyük konuşma...ileride yaşlanacan,elden ayaktan düşecen belki...ailen sana bakmazsa,sen kendine bakabilecen mi o zaman.yiyecek yemek,içecek su bulamayan bir hayvan kendine nasıl bakabilecek,sonra bunun hasta olmasıda var,kışı var,yorumun mantıksız ve düşüncesiz.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    hayvan yaedım severler olmasa bile hayvanlar kendilerine bakabiliyir. bu tarz kişiler yüzünden ne hallere düştük.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin
100 milyona yakın borcu afişle duyurdular! İçkileri meşrubat olarak faturalandırmışlar