Sahte parayla tatil! Ve yakalandı...

Antalya'da tatil için İstanbul'dan geldikleri belirlenen ve ATM önlerinde sahte para bozdurarak birçok kişiyi dolandıran 2'si kadın 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Sahte parayla tatil! Ve yakalandı...
Sahte parayla tatil! Ve yakalandı...
GİRİŞ 23.08.2019 03:14 GÜNCELLEME 23.08.2019 04:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Şüphelilerden Ebru Şimşek tutuklandı, diğer 3'ü adli kontrolle serbest bırakıldı.
​Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçede farklı tarihlerde banka ATM'leri önünde sahte para bozdurarak dolandırıcılık yapıldığı şikayetleri üzerine çalışma başlattı. Şikayetçilerin ifadelerini alan polis, olayın yaşandığını belirlediği bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Polis, şüphelilerin Ebru Şimşek, Kadir T., Muhammed E. ve Özlem N.Ç. olduğunu belirledi. Şüphelilerin 34 PN 4563 plakalı otomobille bölgeye geldiğini tespit eden ekipler, plaka takip sisteminden aracı takibe aldı. İstanbul'dan tatil için Antalya'ya geldikleri belirlenen şüpheliler, dün kentten çıktığı ve Burdur yönüne gittikleri saptandı. Antalya polisi, durumu Burdur Emniyet Müdürlüğü'ne bildirerek yardım istedi.

 

 

Burdur polisi, aracı kent girişinde durdurup, gözaltına aldığı şüphelileri Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti. Şikayetçiler tarafından da teşhis edilen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden Ebru Şimşek tutuklanırken, diğer 3 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

YORUMLAR 11
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet illa gece el mi kessin ha. Yok yok artık bir korku salmak gerek. Yoksa hırsızlık aldı başını gidiyor. Allah'tan cc korkun ey zalimleşmiş insanlar.
    Cevapla
  • Bilal 4 yıl önce Şikayet Et
    Atmlerden nasıl sahte para çıkar bankacılar o kadar faizle para kazanıyor buna çözüm bulamiyorsa neden bankaya para yatırıyoruz
    Cevapla
  • ÇANKIRILI 4 yıl önce Şikayet Et
    haberi okumadığın kesin atm önlerinde sahte para bozdurulduğu hakkında..
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Gurbetçi gardaş, sende öyle bi yorum yapmışsın ki, sanki Türkiye de ki bankalar Türk sermayesi :) atm ve bankacılık sistemi değişmez de şu algınızı bi değiştirin artık ve haberi dikkatli okuyun. Atm önünde insan dolandırmaktan bahsediliyor
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Haberi okumadınız sanırım, "atm önünde sahte para bozdurarak bir çok kişiyi dolandırmak" diyor. Yani kadın oluşları mağdur rolü yapmaları ve şunu bozabilir misiniz demeleri, evet Türkiye de yeterli dolabdırılmak için. Yoksa atm sahte para alır verir mi?
    Cevapla
  • Birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu biraz da haberi dikkatli okuyun.
    Cevapla
  • Alpaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    birader haberi tekrar oku ATM den sahte para cikmamis, bu hirsizlar atm lerin yaninda durup oradan para ceken fean vatandaslari dolandirmis
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Atmden sahte para çıkmıyor. Dolandırıcılar atmden para çekenlere sahte para verip bozduruyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...