Bursa'da gerginlik! Milletvekili ve emniyet müdürü sakinleştirdi

Bursa'da vatandaşlar ile uyuşturucu sattıkları iddia edilen biri kadın iki kişi arasında yaşanan kavganın ardından gerginlik çıktı. Darbedilen iki kişi yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneye götürüldü...

GİRİŞ 26.08.2019 08:25 GÜNCELLEME 26.08.2019 09:21
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Osmangazi ilçesi Elmasbahçeler Mahallesi'nde yaşayan bazı vatandaşlar, uyuşturucu sattığını iddia ettikleri aynı mahallede yaşayan H.Ç. (43) isimli kadın ve yanındaki S.G. (30) ile tartıştı.

 

 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine darbedilen H.Ç. ile S.G, kadına ait apartmanın ikinci katındaki eve girdi. Bu sırada apartmanın önünde toplanan çok sayıda vatandaş, H.Ç. ile S.G'ye tepki gösterdi.

Olay nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, kadına ait evin çevresini koruma altına aldı.

 

 

Kalabalığın dağılmamakta ısrar etmesi üzerine bölgeye gelen AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ve Bursa Emniyet Müdür Vekili Cahit Şahin vatandaşlarla görüştü.

Vatandaşların ikna edilerek dağıtılmasının ardından, kavgada yaralanan H.Ç. ile S.G. polisin yoğun güvenlik önlemleri altında evden çıkarılarak, ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

H.Ç'nin kısa süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. 

YORUMLAR 31
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten bu uyuşturucuyu yaygınlaştıran karın cezasını versinler madem genç lerimizi zehirliyorlar
    Cevapla
  • bnd 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk kez böyle bir taşkınlığı tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Her yanlışa anında tepki ama ölçülü ve bilinçli yapılması gereken bir çağda yaşıyoruz... Ark niyetli insanların toplumda barındırılmaması için toplumsal adımların daha önem kazandığı günleri yaşıyoruz...Ama bu kadar rahat suç işleyen insanlar gücü nereden alıyor çözüme oradan başlamalıyız. yani meclis ve alt basamaklarından.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    aynı mahallede çocuklarının zehirleneceğini bilen mahalleli önceden önlem almış kanunlar yetersiz serbest yargılan sonra 1 yıl ceza al paraya çevrilsin çık meydana satmaya devam
    Cevapla
  • ayıp 4 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucu satıyor ceza evinden çıkıyor. bu nasıl bir adalet nasıl bir ülke oldu. uyuşturucu suç değil mi satması için mi serbest bırakılıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?