İYİ Parti'de deprem! İl yönetimi istifa etti

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

İYİ Parti'de deprem! İl yönetimi istifa etti
İYİ Parti'de deprem! İl yönetimi istifa etti
GİRİŞ 02.09.2019 13:37 GÜNCELLEME 02.09.2019 14:51
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Bozkurt, bir süredir Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile aralarında bir takım yönetimsel farklılıklar oluştuğunu belirtti.

 

 

Parti içinde demokrasi ve kurulların tam çalışmasını, istişare esasının dikkate alınmasını istediklerini ancak bugüne kadar görüşmelerin olumlu netice yaratmadığını ifade eden Bozkurt, kongre kararı alınmaması sonrası yaşananların kendilerini istifa noktasına getirdiğini bildirdi.    

Bozkurt, şöyle konuştu: 

 

 

"Atandıktan sonra 45 gün içinde kongre kararı almadığımız için sayın vekil, geçen gün il yönetimine gelerek 'Artık ben bu olaya el koyuyorum. İl yönetimi düşmüştür ve görevi bitmiştir.' dedi. Bu yöntem bize göre sakıncalıydı. Biz bu aşamadan itibaren böyle bir sürtüşmenin devam etmemesi ve partimize zarar vermemesi gerektiğini düşündük. 'Biz hatalı olabiliriz ve bu işte yanlış düşünüyor olabiliriz' diyerek o gün orayı boşalttık. Bu sebeple yönetim kurulu üyeleriyle aldığımız ortak kararla istifa ediyoruz." 

Bozkurt, parti içerisindeki çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi. 

YORUMLAR 19
  • ismet 4 yıl önce Şikayet Et
    tansu çiller bir bu iki acaba oy verenler gerçekten ülke yöneteceğine inaniyormu bu insanların inaniyorsa ne demeli ufuk meselesi
    Cevapla
  • alara 4 yıl önce Şikayet Et
    başta bu partiye geçmiş, söylem gibi milliyetçi bir parti olduğu zannetmiş kişiler hala istifa etmiyorsa, gözümde pkk lıdır, hatta daha kötüdür, onlar en azından düşmanlıklarını açık ediyor, ip ise abd nin gladyosu , gizli örgütü üstelik milliyetçi kılığındalar , çok tehlikeli . bunlarda kalkmış yok vekil yok ilbaşkanı kavgası azcık vatan sevginiz olsa o gladyo takımının içinde yer almazsınız.
    Cevapla
  • ali.k 4 yıl önce Şikayet Et
    yok kalin siz orada gezi zekali çikarci insanlar, vatan millet sizin icin ney?hiçbirsey degilmi? yeterki sizin çikariniz olsun, miğdem bulaniyor bu tip insanlardan
    Cevapla
  • Hakkı hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    PKK'ya CHP gibi destek olmazsanız böyle olur
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    İP partisi ip nin anlamı istifa partisimi ne bu ya önüne gelen istifa ediyor yani istifade edemeyen istifaya gidiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi