Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Halit Uyar'ın bıçaklandığı ve zanlıların kaçış anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Katil zanlıları tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çocukluk arkadaşı olan şüphelileri yakalamak için 5 ayrı ekip oluşturdu. Polis ekipleri olay günü yaşanan ve şüphelilerin kaçış güzergahlarının da olduğu 9 saatlik güvenlik kamera görüntüsü elde ederek çalışmalarını derinleştirerek şüphelilerin adreslerini belirledi. Şüphelilerden Emra Yaşar ve Erhan Kurdal'ın cinayet sonrasında yaya olarak Şişhane ve Kasımpaşa istikametine kaçtıkları daha sonra ise ayrı taksilere binerek Fatih Kocamustafapaşa Mahallesinde bulunan evlerine gittikleri belirlendi.

9 AY ÖNCE TAHLİYE OLMUŞ…

Erhan Kurdal'ın ise yapılan detaylı sorgulamasında, 'Yaralama', 'Uyuşturucu', 'Gasp' ve 'Polise mukavemet' suçlarından toplam 10 kaydının olduğu ortaya çıktı. Yapılan incelemede Kurdal'ın 2019 yılı başında 'Gasp' suçundan cezasını tamamlayarak tahliye olduğu ortaya çıktı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan Emra Yaşar ve Erhan Kurdal hakkında 'Cinayet', 'Yaralama', '6136 SKM' ve 'Yağma' suçlarından işlem yapılarak Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayına sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

İstiklal Caddesi'nde Halit Ayar'ı bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla yağmaya teşebbüs ve kasten öldürme suçlarından mahkemeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı 

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Ordulu 10.09.2019 09:43
    Allah ın hükümleri ile yargılanmaz ise durum daha kötü olacak.
  • uzman 10.09.2019 09:26
    taksim meydanında asacaksın başka yolu yokkkk........ yoksa bu tür cinayetler devam eder ceza caydırıcı olmalı
  • TOSUN 10.09.2019 09:17
    kısasa kısas yapmadıkça hergün bu olaylar haber olur
  • RAS 10.09.2019 09:12
    böylelerini gerçektende dışarı salmacan iyi hal deyip dışarı çıkarmacan gördünüzmü iyi hali gencecik bir cana kıydılar canavarlar 50 yıl verecen ömrü içerde bitsin o kadar net sayın hakim ve savcılarımız
  • Fedayi_Yörük 10.09.2019 08:35
    idam nerede böcek gibi insan öldürüyorlar
Daha fazla yorum görüntüle