AK Parti İBB'de teklifi sundu! 10 GB müjdesi!

AK Parti, İBB meclis toplantısında CHP tarafından Yenikapı'ya getirilen ve büyük tepki toplayan araçlarla ilgili, İBB'de işten çıkarılan işçiler için komisyon kurulması teklifinde bulundu. Ayrıca seçim öncesi Binali Yıldırım'ın vaatleri arasında yer alan 10 GB ücretsiz internet için de AK Parti'den teklif geldi.

AK Parti İBB'de teklifi sundu! 10 GB müjdesi!
AK Parti İBB'de teklifi sundu! 10 GB müjdesi!
GİRİŞ 09.09.2019 17:14 GÜNCELLEME 09.09.2019 17:14

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı meclis komisyon toplantısının ilk oturumu yapıldı. Saraçhane'deki binada yapılan meclis oturumuna İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlık yaptı. Oturumda AK Parti grubu tarafından verilen Yenikapı'da sergilenen ve ihtiyaç fazlası olduğu belirtilen araçlar, işten çıkarılan işçilerin durumu, Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın gençler için verdiği vaatler arasında yer alan 10 GB ücretsiz internet hizmeti teklifleri tartışıldı.

 

 

PERŞEMBE GÜNÜ YASALAŞMASI BEKLENİYOR

AK Parti'nin verdiği teklifler oy birliğiyle kabul edilerek ilgili komisyonlara havale edildi. Komisyonlardan kabul görmesi halinde her 2 teklifle ilgili araştırma komisyonları kurulacak. Bu komisyonlar 3 ay boyunca çalışacak. Komisyonlar hem araç fazlası olup olmadığı hem de işçilerin atılmasıyla ilgili rapor hazırlayacak.

10 GB ücretsiz internet hizmeti teklifinin ise Perşembe günü yasalaşması bekleniyor. 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi