Mansur Yavaş'ı protesto edip meclisi terk ettiler!

AK Parti Büyükşehir Belediye meclis üyeleri Mansur Yavaş'ı protesto ederek meclisi terk etti.

GİRİŞ 11.09.2019 01:39 GÜNCELLEME 11.09.2019 02:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Büyükşehir Belediyesinin sevgi evlerindeki çocukları sokağa atmasıyla ilgili olarak bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse "Bu uygulama yanlıştır.  Çocuklarımızı sokağa atmayın" dedi.

 

 

YAVAŞ SÖZ HAKKI VERMEDİ

Mansur Yavaş konunun hukuki olarak ele alındığını belirterek ellerinin bağlı olduğunu söyledi. AK parti üyelerinin söz istemesi üzerine size 'söz vermiyorum' dedi.

 

 

AK PARTİ GURUBU MECLİSİ TERK ETTİ

AK Parti Gurup Başkanvekili Mümin Altınışık ise "Başkanım sizin meclisi yok sayma hakkınız yok. Bu tutumunuz demokrasiye aykırı. Bu üslüpla meclis yönetilemez diyerek başkanı protesto etti. AK parti gurubu meclisi terk etti.

"MİLLETİ KANDIRMAYIN ÇİFTE STANDARDI BIRAKIN"

AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Osman Karaslan "Gezi parkında ortalığı yakıp yıkanlar, hükümeti devirmek isteyenler neden Eskişehir yolu Dumlupınar caddesinde ağaçlar kesilirken ses çıkarmıyorlar ? Her fırsatta yeşil diyen, ağaç diyen CHP Gurubu neden ses çıkarmadı. Mansur bey siz yeşil kuşak projemiz var. Daha yeşil bir Ankara dediniz ağaç katliamı yapıldı neden sesiniz çıkmadı. Milleti kandırmayın çifte standardı bırakın" dedi.

Osman Karaslan Eskişehir yolunda kesilen ağaçların resimlerini gösterdi "Bunu yapanları kınıyorum" dedi.

YORUMLAR 5
  • TRcam 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne deyelim kendiniz istediniz, yapacak birsey sok cekeceksiniz artik
    Cevapla
  • yozgatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    ayağa kakınca sağı solu yakmak yıkmak değil yapıcı olmak
    Cevapla
  • ümit 4 yıl önce Şikayet Et
    birisi Erdoğan'a dikdatör mü demişti?
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Yetimin hakını yersen fakiri ezer sen bunun birde öteki tarafı var Mansur bey bey oldunuz da yetimlerin hakınamı göz koydunuz
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    1994 yılından bu yana , Erdoğan dönemini katarsak 25 yıllık AKP iktidarı, Tabiki Çok büyük değişim dönüşüm , katkı, çok güzel Şeyler yapıldı. Ancak Çarpık yapılaşmaya Karşı Neden Yasak getirilmedi... yasal düzenleme yapılmadı, Bu Türkiye’nin genelindeki En büyük , Şehir yapılaşma Sorunu dahada devam ediliyor. Dahası Hiçbir Yasal Kanun Düzenleme yapılmamış ... Acil Türkiye’nin Yeni bir Kentsel yapılaşması Kanun ve yasalara İhtiyaç vardır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'