Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, güvenli bölgeye ilişkin açıklama yaptı. Çavuşoğlu, "Güvenli bölge oluşunca 2 milyon kişi döner" ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar
Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar
GİRİŞ 14.09.2019 18:34 GÜNCELLEME 14.09.2019 19:05
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Çavuşoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Güvenli bölge oluşunca 2 milyon kişi geri dönecek. 

Avrupa Birliği'ne üye olma konusunda hiç sapma yaşamadık. Asya açılımı Avrupa'dan kopmak demek değil. 

 

Türkiye AB üyesi olursa, parlamentoda en çok milletvekili sayısına sahip olacak. Her yerde ağırlığını hissettirecek. Almanya-Fransa dengesi bozulacak. Kapalı kapılar arkasında hem Almanlar hem de Fransızlar bunu samimi şekilde bize söylüyorlar. Bu gücü sizinle paylaşmak istemiyoruz diyorlar. 

"BABAM TAYYİP BEY'İN YANINDAN AYRILMA DEDİ"

Bazı yerlerde seçimleri kaybetmemize rağmen taban ve teşkilat çok sağlam. Güçlendirmek için kongre süreci başlatıldı. Biz 28 Şubat'tan sonra Ankara'da aktif siyaset yapalım ama herhangi bir partiye katılmayalım dedik. Sonra AK Parti kurulurken, ilk defa düşüncelerimize uyan bir parti kuruluyor, burada olmamız lazım dedik. Ve böyle başladık. 

Babam o zaman DYP'den belediye başkanıydı. Oğlum bu memleketi kurtaracak kişi Tayyip Bey, onun yanından ayrılma dedi. Biz davanın bir ferdiyiz. Ayrılanlar olabilir. Dava adamıysan sabredersin, davaya sahip çıkarsın. Eleştiri yaparsan da davanın içinde ol. Eleştiri ve özeleştiri bu partinin içinde sonuna kadar işliyor. Tabii o parti kurulur, bu parti kurulur. Onların kendi tercihi. Ama 18 yıllık süreçte de gördük ki bu trenden inenler hiçbir zaman başarılı olamadılar. Bundan sonra da başarılı olacaklarını ben düşünmüyorum. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 40
  • Haktan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ac kapilari ac!
    Cevapla
  • Alpaslan27 4 yıl önce Şikayet Et
    Güvenli bölge oluşun a hepsi gitmeli. Madem güvenli kendi topraklarına gitsinler, misafirlikte bir yere kadar, geçici koruma altındaki mülteci de...
    Cevapla
  • Kerem 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan belirttiğiniz sayıyı asla göremezsiniz o iş bitti gitmezler!!Diyelim gönderdiniz geri kalan rakam ne olucak?Ve harcanan parayı kimden tahsil edeceksiniz yazık değilmi kırk milyar dolar...
    Cevapla
  • osmanlı torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    geriye kalan 3 milyon kişi ne olacak ?
    Cevapla
  • Mbe 4 yıl önce Şikayet Et
    2 milyon gitti diyelim eyvallah . Geriye kalan 1.5 milyon kisi ne olacak efendiler .
    Cevapla
  • Karacalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalıp çoğalırlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!