İstanbul Beylikdüzü’nde motosikletli polis ekibi, yüklü miktarda uyuşturucu madde taşıyan arabayı aksiyon filmlerini aratmayan operasyonla yakaladı. Polis ekiplerinin “dur ihtarına” uymayıp kaçan şüpheli, lastiklerine ateş açılarak durdurulurken, yaşanan kovalamaca anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Vatandaşlar şüpheliyi linç etmek istedi

Polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı. Tam bu sırada çevrede bulunan vatandaşlar ise şüpheliyi linç etmek istedi. Zor anlar yaşayan polis ekipleri vatandaşları uzaklaştırarak şüpheliyi polis merkezine götürdü.

YÜKLÜ MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Şüpheliyi polis merkezine götürülürken, polis ekipleri araçta incelemelerde bulundu. Araçta yapılan incelemelerde yüklü miktarda uyuşturucu ve 19 bin 850 TL ile 50 dolar para ele geçirildi.

ARACI VATANDAŞLARIN ÜZERİNE SÜRDÜ

Beylikdüzü’nde polis ve uyuşturucu ticareti yapan şüpheli arasında yaşanan kovalamaca ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, polisin şüpheliyi durdurmaya çalıştığı ve şüphelinin aracı vatandaşların ve polislerine üzerine sürdüğü, sonrasında ise şahsın alınarak uzaklaştırıldığı görülüyor.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • gurhan 24.09.2019 11:16
    Arkadaş verin artık yetkiyi sıksın polis bacaklarına orada, adam arabanın altında kalacak neredeyse. Nasıl olsa burnu yukarıda iş bilmez hakimler salacaklar şartlı, bari oradan biraz canı yansın.
  • serdar 24.09.2019 10:02
    Amerikada olsaydı nişancı polisler hemen etkisiz hale getirmişti Eşşek cennetini boylamıştı o an.
  • abdülhamit 23.09.2019 09:14
    merak etmeyin salıverilir.
  • Katar 23.09.2019 07:38
    Ya CHP li. Yada Gs lidir
  • Efendi 23.09.2019 05:37
    Allah devlete çalışanları korusun. Kendi nefsine çalışıp binlerce insanı zehirleyenlere akıl fikir versin. Kötülüğe darbe indirmek nekadar güzel bir duygu. Allahın izniyle iyiliğe çalışanlar hergün biraz daha güçleniyor. Elhamdulillah.
Daha fazla yorum görüntüle