İstanbul’da silahlı dehşet kamerada- Herkesin gözü önünde arkadaşına kurşun yağdırdı.

Çekmeköy’de bir kişi iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsa önce tekme tokatlarla saldırdı. Aldığı darbelerle yere düşen şahsa belinden çıkardığı silahla ateş açan şahıs ardından kayıplara karıştı. Herkesin gözü önünde yaşanan dehşet anları ise kameralara yansıdı.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Taşdelen’ de yaşandı. Çevredeki vatandaşların iddiasına göre bir kafede uzun süre birlikte oturan ikili daha sonra yürümeye başladıklarında kimliği henüz belirlenemeyen kişi, 1966 doğumlu Abdul Selam S.’yi’ darp ettikten sonra belindeki silahı çıkartarak Abdul Selam S.’ye doğrulttu. Yere düşen şahsa acımasız bir şekilde silahla ateş açan şahıs ardından kaçmaya başladı. Herkesin gözü önünde yaşanan olayda vatandaşlar şaşkına döndü. O anları kırmızı ışıkta bekleyen araç sürücüleri ve vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla kaydederken görüntülerde yerde yatan talihsiz adama ateş ederek kaçan kişi açık bir şekilde görülmekte.

Bir kişi saldırganı kovaladı

Abdul Selam S.’yi bacağından vurarak Taşdelen istikametinde kaçan kişiyi elindeki silahla kovalayan bir kişi çevredeki bir sitenin güvenlik kamerasına dakika dakika yansıdı. Saldırı sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldıktan sonra silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Bacağından vurulan Abdul Selam S. nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • Sadık 25.09.2019 19:38
    Bireysel silahlanma ile ilgili ciddi düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Oyuncak değil.
  • sevda 25.09.2019 19:34
    herkes kendi adaletini kendi sağlamaya çalışırsa burası teksas gibi olur.Bireysel silahlanma gün geçtikçe suç oranlarını artırıyor ne yapılması gerekiyorsa yetkililerden onu istiyoruz
  • Erpinar 25.09.2019 14:46
    Borcunu vermeyen, aldatan kişiye birşey diyen yok!
  • sözcü 25.09.2019 14:46
    Borcunuzu zamanında ödeyin, kimsenin hayatıyla oynamayın, kendinizinki ike de oynatmayın.
  • isimsiz 25.09.2019 14:28
    isteyen dövsün, öldürsün.. yarın elini kolunu sallaya sallaya dolaşsın.. vay halimize..
Daha fazla yorum görüntüle