Yaşından çok hapis cezası bulunan kadın yakalandı

Samsun'da yaşından çok hırsızlık suçundan hapis cezası bulunan ve 16 ayrı suçtan da aranan 27 yaşındaki kadın, polisin takibi sonucu yakalandı.

Yaşından çok hapis cezası bulunan kadın yakalandı
Yaşından çok hapis cezası bulunan kadın yakalandı
GİRİŞ 01.10.2019 12:48 GÜNCELLEME 01.10.2019 12:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosu ekipleri, evlerden hırsızlık ve konut dokunmazlığını ihlal suçlarından hakkında toplam 27 yıl hapis cezası bulunan 27 yaşındaki Dilber Yılmaz'ı (27) takibe aldı. Polisi atlatmak için sürekli ev değiştiren Dilber Yılmaz, saat 06.30 sıralarında kaldığı eve düzenlenen operasyonla yakalandı.

16 AYRI OLAYDAN ARANIYORDU

Hakkında yaşından çok 28 yıl 3 ay hapis cezası, 7 bin 200 lira da adli para cezası bulunan Dilber Yılmaz'ın yapılan araştırmada, Samsun merkez, Bafra ilçesi, Afyonkarahisar, Burdur, Giresun'un Bulancak ve Görele ilçeleri polisi tarafından toplam 16 ayrı olaydan da hakkında aranması olduğu ortaya çıktı. Ev kapılarını özel aparatla açıp para ve altın çaldığı öğrenilen Dilber Yılmaz, Samsun Adliyesine sevk edildi. Genç kadın, adli işlemlerinin tamamlanmasını ardından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    ne gerek var tutuklamaya bırakın gitsin.AH ADALET NERELERDESİN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki