Ücretsiz toplu taşıma kullanan dikkat! İş çıkış saatlerinde ücretli oluyor

Yerel yönetimler yasa taslağı üzerinde çalışmalar devam ediyor. Son edilinen bilgiye göre 9 ana başlıktan oluşan yasa taslağında 65 yaş üstü olan vatandaşların ücretsiz olarak kullandığı toplu taşıma araçları sabah ve akşam iş çıkış saatlerinde ücretli olması görüşülüyor.

Ücretsiz toplu taşıma kullanan dikkat! İş çıkış saatlerinde ücretli oluyor
Ücretsiz toplu taşıma kullanan dikkat! İş çıkış saatlerinde ücretli oluyor
GİRİŞ 04.10.2019 16:49 GÜNCELLEME 04.10.2019 16:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yerel yönetimler yasa taslağı çerçevesinde 65 yaş üstü olan vatandaşların ücretsiz olarak kullandığı toplu taşıma araçları için düzenleme geliyor.

Bu teklif kapsamında yapılan değişiklikte 65 yaş üst vatandaşların kullandığı ücretsiz ulaşım hakkı değişiyor. Buna göre yasa çıkarsa ücretsiz olan toplu taşıma sabah ve akşam iş çıkış saatlerinde ücretli olacak.

Çalışmada imar ve planlama, görev alanları, finansman, belediye organları, teşkilat ve personel, denetim, izleme ve şeffaflık, işlevini yitirmiş yasaların kaldırılması, belediye başkanlarının özlük hakları ve istişareye bırakılan konuları da yer alıyor. 

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki CHP ve MHP ile de bu taslak hakkında görüştü

YORUMLAR 3
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    65 yas üstü sabah erken saate doktor randevusu almasin mi ekrem bey. zaten film tahlil derken milletin isi bazen aksam is cilisima kadar uzayabiliyor
    Cevapla
  • 65 lik delikanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bir şey yok,24 saat ücretsiz
    Cevapla
  • yorgun 4 yıl önce Şikayet Et
    yapın ekrem efendi herşey çok güzel olacak vesselam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI