Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam kampının açılışında partililere hitap etti. Konuşmasında MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, "Kendisine Refah Partisi olarak teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı. Erdoğan'ın hatasını fark eden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, oturduğu yerde "AK Parti AK Parti" diyerek Erdoğan'ı uyardı. Bir süre sonra hatasını fark eden Erdoğan, gülümseyerek durumu düzeltti.

ERDOĞAN, 'REFAH PARTİSİ' DEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi ile olan çalışmalarının devam edeceği vurgusunu yapan Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde MHP ile çok daha kapsamlı ve yakın şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle de Sayın Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerimi şahsım katında ve tüm Refah Partisi olarak ifade etmek istiyorum" dedi.

AKAR'DAN UYARI GELDİ

Erdoğan'ın Refah Partisi demesinin ardından salondaki partililer kısa bir şaşkınlığın ardından alkışlamaya başladı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise Erdoğan'a dönerek "AK Parti, AK Parti, AK Parti" şeklinde uyardı. Erdoğan gülümseyerek "Doğru, AK Parti" diyerek düzeltti.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • OĞUZ 10.10.2019 21:51
    Adam o Kadar Uykusuz, ülkenin derdiyle uğraşcam Diye Yorgun kaldı iyice
  • Mahmut 07.10.2019 12:03
    Reisim sen çok yaşaaa!!,Reisim sen çok yaşaaa!!,Reisim sen çok yaşaaa!!,
  • Beyhan 07.10.2019 08:57
    Makine değilsin Reis. Senin bu tempona 10 tane adam dayanmaz maşallah diyelim.
  • Ali 06.10.2019 00:41
    Yeterki Reisimiz böyle gaflar yapsin. Var ya bu gaf birilerini kudurtur. Hemen siyoniste ve içerdeki destekçisi sakalindan utanmayan kincilere yeni bir fitne düşüncesi aramaya başlatır. Fetö boş durmuyo özellikle uluslar arası arenada
  • Arif 06.10.2019 00:35
    Demekki Refah partisinde samiyeti ve kardeşliği özlemiş Reis.
Daha fazla yorum görüntüle