Temel Karamollaoğlu: Terbiye edilmemiş aygır!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dünyayı içinden çıkılmaz krizlere sürükleyen ABD Başkanı Donald Trump'a çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 09.10.2019 09:58 GÜNCELLEME 09.10.2019 14:33
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Dün Saadet Partisi'nin YouTube kanalından, parti Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ABD Başkanı Donald Trump hakkında kullandığı sert ifadeler paylaşıldı.

 

 

Trump için "Affedersiniz Amerika’nın başında terbiye edilmemiş aygır gibi birisi bulunuyor ve bundan bütün dünya olumsuz etkileniyor" ifadelerini kullanan Karamollaoğlu, Trump'ın dünyayı tehdit eden bir tutum içinde olduğunu aktardı.

ABD Başkanı Trump hakkında dair çarpıcı ifadeleri kullanan Karamollaoğlu, "Dünya kaynıyor. Amerika'nın başında bir adam geldi. Yani kovboy. Maalesef bazıları tarif ediyor bir devlet başkanına bunu söylemek doğru değil ama Amerika'nın başına affedersiniz terbiye edilmemiş aygır gibi birisi geldiğinde sadece tekmeliyor ve yıkıyor. Şuan da başta bulunan Trump'ın da yaptığı bundan ibaret. Sadece kendi memleketinde değil, dışarda da bu zararı görüyor" dedi.

 

 

Ayrıca Türkiye'nin Suriye'de terör unsurlarına karşı gerçekleştireceği askeri operasyon kapsamında Türkiye'yi tehdit eden ifadeler kullanan ABD Başkanı Trump'a yönelik ülke genelinde tepki var. 

YORUMLAR 47
  • Bozoklu 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump bu sıfatı hakedebilir de senin bunu bu şekilde uluorta ifade etmen diplomasiye siyasete ne kadar uygun olur Küçük Enişte...??? Senin tepkin , kararları ile Erdoğan'ın elini rahatlatanTrump'ın -- aynı senin gibi--langır lungur ettiği laflara mı yoksa Amerikan Maşalığına soyunan dahil olduğun ittifakın uşaklık politikalarına darbe vurduğu için mi...???? Orası biraz karışık....!!!
    Cevapla
  • Mtn 4 yıl önce Şikayet Et
    Bayadır yoktun ortalıkta!..
    Cevapla
  • sezginyzc 4 yıl önce Şikayet Et
    temel bir gün amerikaya gitmiş... :)
    Cevapla
  • birtürk 4 yıl önce Şikayet Et
    niye turmpa saldırıyo rahatça düşünün 1 kere.çünkü tramp sınırdan askerini çekip türk askerine izin verdiği için.bu evanjelist düşüncenin işine gelmeyen harekette ondan.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Suriye operasyonuna engel olmadığı için kızmıştır. Graham ile bunun farkı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!