Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ile bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ederken, terör örgütü YPG/PKK, Türkiye’deki sivil yerleşimleri hedef alıyor.

Teröristlerin Suriye’nin kuzeyinde işgallerinde tuttukları Kamışlı, Rasulayn ve Malikiye ilçelerinden Türkiye’ye havan saldırıları düzenlerken, çektikleri görüntüler sosyal medyaya yansıdı.

Videoda, Kürtçenin Kamışlı ağzını kullanan teröristlerin sivillere ait bir evin avlusuna yuvalandığı ve buradan Türkiye’ye havan topu atışı yaptığı görülüyor.

Görüntülerde, havan mermisini namluya koyan teröristin sivil kıyafetli olduğu da dikkati çekiyor.

AA gün içinde yayınladığı haberinde, teröristlerin bulundukları askeri noktalardan çıkarak sivillerin evlerine yuvalandığı ve sivil giyimlere bürünmeye başladıkları bilgisini paylaşmıştı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Hacivat 10.10.2019 14:39
    Evlerini havadan vurun
  • JAX 10.10.2019 10:16
    Aman ne zekice... Hendeklerde, Afrin'de çok başarılı olmuştu bu yöntem. Afferin size gerizekalılar... Pusuya devam, hiç fark edilmiyorsunuz zaten.
  • Dadas 10.10.2019 06:49
    Sivil falan yok bunlardan nefret eden gerçek halk zaten zorla göç ettirildi kalanı tamamen ya terörist yada sempatizanı bu kadar basit Allah cc evlatlarımızı korusun muzaffer eylesin inşaAllah