Yüz nakilli Recep Sert ve eşi tutuklandı!

Bilecik’te, silahlı saldırı düzenledikleri iddiasıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen Recep Sert, eşi Esma Sert, akrabası Samet Sert ve Mehmet Cömert, savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Recep Sert ve diğer 3 şüpheli çıkarıldığı mahkemece ‘tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Yüz nakilli Recep Sert ve eşi tutuklandı!
Yüz nakilli Recep Sert ve eşi tutuklandı!
GİRİŞ 12.10.2019 22:26 GÜNCELLEME 13.10.2019 09:42
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Bilecik’te Gazipaşa Mahallesi Nişancı Sokak üzerindeki çiğ köfteci dükkanına saat 02.20 sıralarında 3 el ateş edildi. Yaralananın olmadığı saldırıda kurşunlar, dükkan ile park halindeki araçlara isabet etti.

 

 

Olaydan sonra soruşturma başlatan polis, çiğ köfteci İrfan Demir’in kentteki 4 işyerini, Mehmet Cömert isimli kişiden devraldığını ancak ikili arasında anlaşmazlık yaşandığını belirledi.

ATEŞ EDEN KİŞİ RECEP SERT ÇIKTI!

 

 

Dükkan ve çevresindeki güvenlik kameralarında inceleme yapan polis, görüntülerden silahı Mehmet Cömert’e yakınlığı olan Türkiye’nin 5’nci yüz naklinin gerçekleştirildiği Recep Sert’in ateşlediğini belirledi.

EVİNDE YAKALANDI

Şüpheli Recep Sert, Bursa’nın İnegöl ilçesindeki evinde olayda kullandığı silahla birlikte gözaltına alındı. Polis, olayla bağlantıları olduğu tespit edilen eşi Esma Sert ile akrabası Samet Sert ve Mehmet Cömert'i de yakaladı.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde ifadeleri alınan Recep Sert ve eşi ile diğer 2 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli Recep Sert’in beraberindeki Samet Sert ile birlikte kiraladıkları araçla Bilecik’e gelip, saldırıyı düzenlediği ardından da aynı araçla yaşadığı Bursa'ya döndüğü belirlendi.

TUTUKLANDILAR

Recep Sert, eşi Esma Sert, akrabası Samet Sert ve Mehmet Cömert, savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Recep Sert ve diğer 3 şüpheli çıkarıldığı mahkemece ‘tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 50
  • ilker 4 yıl önce Şikayet Et
    yüz buldu astar istedi D:
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    "Bursa’da, 2007 yılında temizlemek istediği tüfeğin ateş almasıyla yüzü parçalanan Recep Sert’e, 18 Temmuz 2013’te, tatil için geldiği Muğla’da beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist Andrzej Kucza’nın (42) yüzü nakledilmişti. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirilen operasyonla Sert’e, çift çene nakli de yapılmıştı." tüfek temizlerken :)
    Cevapla
  • CANER 4 yıl önce Şikayet Et
    yüz değil maske nakil yaptırsaymış..başkasının yüzü nasılsa tanınmam demiştir.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    boş insanlarla uğraşıyoruz
    Cevapla
  • Angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüzü bağışlayan aileye üzüldüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi