Kaymakam kazı yapan definecileri suçüstü yakaladı

Karabük'ün Safranbolu ilçesi Kaymakamı Fatih Ürkmezer, ormanlık alanda gezerken, kaçak kazı yapan 3 kişiyi suçüstü yakaladı. Şüpheliler jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kaymakam kazı yapan definecileri suçüstü yakaladı
Kaymakam kazı yapan definecileri suçüstü yakaladı
GİRİŞ 13.10.2019 21:42 GÜNCELLEME 13.10.2019 21:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Konarı Köyü civarında gezdiği sırada, 3 kişinin kazı yaptığını görünce yanlarına gitti.

Şüphelileri kaçak kazı yaparken suçüstü yakalayan Ürkmezer, durumu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine ve köy muhtarına bildirdi.

Kaymakam, jandarmaya şüphelilerle ilgili gerekli işlemlerin yapılması için savcılığa götürülmesi talimatını verdi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerince 3 kişi gözaltına alındı.

Ürkmezer olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Tarihi dokusuyla ve doğal güzellikleriyle eşi bulunmayan ilçemizin yer altı ve yer üstü zenginliklerini korumak için gece gündüz çalışıyoruz.

Vatandaşlarımızdan da bu ve benzeri durumlarla karşılaştıklarında emniyet ve jandarma ekiplerine anında haber vererek gerekli duyarlılığı göstermelerini istiyoruz" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Lorenz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben kaymakam olsam onları o durumda gördüğümde ,baba gibi nasihat verir birdaha yapılmayacagina dair agızlarından söz alırdım.kazdıkları yeri de onlara tekrar kapattırırdım.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    okuyup ta olsaydın o zaman
    Cevapla
  • dalgiç 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaymakamın işi gücü yok defineci arıyor birde gururlanıyor, o define iler olmasa toprak altındaki zenginlikleri kin gün yüzüne çıkaracak, yasak koymak yerine yasa çıkarıp çıkan zenginlikler devlete satılıp cüzzi de olsa bir bedel ödense kaça kazı diye bir sorun kalmayacak. Avrupa'daki sistem bu yönde ve çok da verimlilik gösteriyor...
    Cevapla
  • hadibeya 4 yıl önce Şikayet Et
    senin de işin gücün yok , oturmuş burda yorum yazıyorsun kendince
    Cevapla
  • öz 4 yıl önce Şikayet Et
    spor yapıyorlar. Boş dağları kazıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış