Pendik Edebiyat Festivali başlıyor

TYB İstanbul Şubesi ve Yazı/Şiir Atölyesi’nin katkılarıyla Pendik Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Edebiyat Festivali’nin açılışı, bugün saat 14.00’te Pendik Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Pendik Edebiyat Festivali başlıyor
Pendik Edebiyat Festivali başlıyor
GİRİŞ 14.10.2019 13:46 GÜNCELLEME 14.10.2019 13:46

Yaklaşık bir hafta sürecek edebiyat şöleni, birbirinden değerli edebiyatçıları ağırlayacak. “Şehir ve Edebiyat”, “Edebiyat Şehri, Medeniyet Şiiri”, “Romanlarda İstanbul”, “Asırların Aynasında İstanbul”, “Şiirlerde İstanbul”, “Hikâyelerde İstanbul” başlıklı söyleşi ve konferansların yapılacağı altı günlük etkinlikte, musiki ve şiir dinletilerine de yer verilecek.

 

 

Pendik Edebiyat Festivali’nin açılışı, solist Esra İçöz’ün “İstanbul Şarkıları” konseriyle saat 14.00’te yapılacak. Saat 15.00 itibariyle TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı’nın yöneteceği, İhsan Fazlıoğlu, Hasan Akay, M. Fatih Andı, A. Ali Ural’ın konuşmacı olduğu “Şehir ve Edebiyat” açılış paneli gerçekleşecek.

14 Ekim Pazartesi günü (bugün) saat 14.00’te yapılacak açılışa ve altı gün boyunca yapılacak bütün etkinliklere katılım serbest.

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı