Türkiye’nin güneydoğu sınırında güvenliğini inşa etmesi ve mültecileri yuvalarına kavuşturması için başlattığı Barış Pınarı Operasyonu dünyadaki tüm terör destekçilerini açığa çıkardı.

Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere kağıt üzerinde PKK’yı terör örgütü olarak tanıyan bir çok ülke PKK/YPG için endişelerini dile getirip teröre destek verirken; bir başka terör örgütünün üyeleri de PKK’ya sahip çıktı. ABD’de yaşayan FETÖ’nün önemli isimlerinden Ekrem Dumanlı sosyal medya üzerinden bazı açıklamalarda bulundu.

Dumanlı “operasyona karşı çıkanlar bozgunculuk yapar” fikrinin esas bozgunculuk olduğunu söylerken Barış Pınarı Harekatı ile yeni bir çatlağa gidildiğini iddia etti. Terör örgütü üyesi Dumanlı ayrıca YPG’nin terör örgütü olup olmadığını sorgularken operasyonun teröristlere karşı değil Kürtlere karşı yapıldığını savundu.

Yorumlar 127 Yorum Var
  • Erbat 20.10.2019 13:12
    Bu alcagi yakalayib getirmeleri lazim
  • Misafir 1 19.10.2019 11:27
    Vatan hainlerini sizler nerelerdesiniz çıkıp gelsenize Yazıklar olsun sizin gibi vatan hainlerine.
  • Zülfikar 19.10.2019 06:06
    Mantığa bak terör örgütü mü diye soracakmışız seminde hain olup olmadığını fetöcülere soralım ohalde
  • Bilal Said GÜLER 19.10.2019 00:14
    Uzaktan konuşmak kolay Terör kapıda, ne yapıcaksın aman bana dokunmayın mı diyeceksin, adamlar sınırımızda, ülke kurmanın derdinde sende girme diyon, vatan HAİNi işte
  • serhat 15.10.2019 09:13
    Allah cezanızı versin sizin tühhh yazıklar olsun ypg terör örgütü değil he sana neler geçiyo içimden bir bilsen ekrem.Bu güzelim ülkeme gelemeyecek olman başlı başına sana bir ceza zaten gerisini Allahtan bulursun inşallah..
Daha fazla yorum görüntüle