Bahçeli'nin yakasındaki dikkat çeken rozet!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, geçirdiği rahatsızlığın ardından 22 gün sonra ilk kez partisinin genel merkezine geldi. Objektiflere poz veren Bahçeli'nin yakasındaki rozet dikkati çekerken, rozetin Türk Dünyası Turan İlleri haritasını simgelediği ortaya çıktı.

GİRİŞ 15.10.2019 06:56 GÜNCELLEME 15.10.2019 09:39
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Yaşadığı üst solunum yolu rahatsızlığının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 22 gün sonra parti genel merkezine geldi. Bahçeli'nin yakasına taktığı rozet ise büyük dikkat çekti.

 

 

TAM KADRO BAHÇELİ'Yİ KARŞILADI

Partililer genel merkezde MHP lideri Devlet Bahçeli'yi 'Hareketin Lideri Devlet Bahçeli' sloganlarıyla karşıladı. Makam odasına geçmeden önce kalabalığa selam veren Bahçeli'nin yanında kurmaylarının tam kadro yer aldığı görüldü. 

 

 

ROZETİYLE TURAN VURGUSU YAPTI

Tedavisi sırasında ve taburcu olduktan sonra kameralara görünmeyen Bahçeli, partisinin genel merkezine giderken makam aracından çekildiği bir fotoğrafı da paylaştı. Fotoğrafta Bahçeli'nin yakasındaki rozet dikkati çekerken, rozette yer alan dünya haritasındaki işaretli yerler gözden kaçmadı. Bahçeli'nin 22 gün süren aranın ardından partisine gelirken taktığı rozette Türk Dünyası Turan İlleri olarak bilinen noktaların renklendirildiği görüldü. 

TURAN AKIMI NEDİR?

Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarında, Osmanlılık ve İslamcılık akımları karşısında, Avrupa'daki ulusçu akımların da etkisiyle, yeryüzündeki bütün Türkleri tek bir yurt ve tek bir bayrak altında birleştirmeyi amaçlayan akım, Türkçülük.

YORUMLAR 36
  • Huzeyfe 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkçülük le bir yere varamayız ümmetcilik lazım
    Cevapla
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Kürt-Arab-Türk milliyetçiliği ümmeti böler. İslam toprakları paramparça olmuş, kan revan içinde. Benim hafızamda kaç Arab, kaç Türk devleti olduğu yok, sayıları öyle çok ki. İngilizler, Ruslar paramparça etmiş, ABD de bu parçaları artırmanın peşinde...
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bahceli DEDE...Mili Dedemiz.
    Cevapla
  • Dedeeem 4 yıl önce Şikayet Et
    Dedeciiğiimm
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli bey bayağı hastalanmış çok yıpranmış rengi kanı canı gitmiş Allah şifalar versin
    Cevapla
  • Tarık 4 yıl önce Şikayet Et
    Rehber kuran, hedef turan
    Cevapla
  • Qwe 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olmayan Türkler Türklüğünü kaybettiler. Aynı Avrupa’lıların hepsi birbirinin aynısı olması gibi. Onlar dışarıda tutulmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek