AK Parti Eski milletvekili Orhan Miroğlu, Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te sunduğu Tarafsız Bölge programında, CHP'li Aytuğ Atıcı ile yaşadığı tartışmanın ardından canlı yayını terk etti. Programda CHP’li Aytuğ Atıcı, AK Parti’nin ırkçılık yaptığını belirterek Miroğlu’na da “Irkçılık yapma” dedi. Bu sözlerden sonra canlı yayında büyük bir tartışma yaşandı.

Aytuğ’un sözleri üzerine Miroğlu, “Bu ülkenin ırkçıları beni Diyarbakır cezaevinde işkence ederek tuttular. Kürtler ve Türkler kardeşçe yaşabilir dediğim için.. Sen dön kendi partine dön, kıyamet kadar ırkçı ve ittihatçı bulursun, sen kimsin, böyle adamlarla beni muhattap etmeyin. Yaşar Kemal bile senin gibiler yüzünden Kürtçe konuşamadı, Kürdüm diyemedi.” tepki gösterdi.

"SEN NASIL BİR İFTİRACI, SAHTEKARSIN"

Miroğlu, “Sen nasıl bir iftiracı ve sahtekarsın. Böyle faşistlerle bizi bir daha oturtmayın” diyerek sinirli bir şekilde programı terk etti. 

 

Yorumlar 192 Yorum Var
  • ÖNDER 23.10.2019 12:35
    Adam doğru diyor o ve o kafalar ancak esadın ordusunda ypg da falan subay olurlar... Ama yapacak birşey yok gerçek ortada olmasına rağmen gidipte seçimlerde onlara oy verenler var ee böyle milletiz ve bunlar döner onları destrklemeyene kör cahil derler
  • Ölçü 23.10.2019 11:08
    Ya kardeşim, bu, CHP pisliğine kirec döküp , Türkiye yi korumak lazım...
  • C.Turk 22.10.2019 23:32
    chp zaten teror orgutune diz cokturuldu diye sinir kirizi geciriyor , e de olsa pkk/pyd hendek arkadaslari...
  • Dervaz 22.10.2019 23:19
    Gece kurt ile koyunu yer gündüz çoban ile ağlar chp zihniyeti Vatan millet için çok tehlikeli bir parti
  • Bayram sayin 22.10.2019 23:14
    Allah CHP ye de CHP zihniyeti ne de fırsat vermesin
Daha fazla yorum görüntüle