Belediye başkanı durdurdu: İşini böyle yapıyorsan...

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde makam aracıyla seyir halindeyken önündeki özel halk otobüsünün durakta bekleyen yolcuyu almadığını gören belediye başkanı, aracı durdurup sürücüye tepkisini gösterdikten sonra cezai işlem yapılması talimatı verdi. Başkanın dolmuş şoförüyle yaşadığı diyalog ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 24.10.2019 12:27 GÜNCELLEME 24.10.2019 12:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kocaeli’nin Çayırova ilçesi Fatih Caddesi’nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçede düzenlenen bir programa gitmek üzere aracıyla seyir halindeyken, bir özel halk otobüsünün durakta bekleyen bir yolcuyu almadığını gördü. Duruma tepki gösteren Çiftçi, aracı ile otobüsü durdurup sürücüye tepki gösterdi.

 

 

OTOBÜSÜ DURDURUP ŞOFÖRE TEPKİ GÖSTERDİ

Aracı ile durdurduğu otobüse binan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, dolmuş şoförüne durakta bekleyen kadının el sallamasına rağmen neden otobüsü neden durdurmadığını sordu. Sürücü ise duraktaki kadının yolculardan birinin arkadaşı olduğunu ve başka bir dolmuşa bineceği için almadığını söyledi. Cevap karşısında sinirlenen Çiftçi, araç içerisindeki yolculara, “Sizden herhangi birisi böyle bir şey söyledi mi” diye sorduğu soruya "Hayır" cevabını alınca, “Arkadaşlar plakasını alın, işlemini yapın. Bizzat şikâyetçi 'Bünyamin Çiftçi' diye de yazın. Böyle bir şey yapamazsınız. Oradaki bayanın elinde eşya var. Siz durmak zorundasınız. Sizin göreviniz, sizden hizmet alan vatandaşa düzgün bir hizmet vermektir. Ben görmesem birisi bana söylese ben inanmam. Ama ben gözlerimle gördüm. Bakın siz yanlış yapıyorsunuz. Hepimiz ölüp gideceğiz, hesap vereceğiz. Bu kul hakkıdır” dedi.

 

 

“İŞİNİ BU ŞEKİLDE YAPIYORSAN, YAPMA”

Dolmuş şoförünün, “Ben bir daha bu direksiyona binmem. İşimi bırakacağım” şeklindeki çıkışına cevap veren Çiftçi, “Binme kardeşim. İşini bu şekilde yapıyorsan yapma” diyerek sürücünün cezalandırılması talimatını verdi. Sürücüyle, başkanın yaşadığı diyalog ise bir vatandaş tarafından kaydedildi. Görüntülerde başkanın araca binmesi ve sürücüye tepki gösterdiği anlar yer alıyor.

YORUMLAR 15
  • mücahid 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Hak aldatmaz hakikatbin aldanmaz.
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    başkanımı tebrik ediyorum, başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum. Yerel yöneticilerimize örnek olsun.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adam olacagimiz günü cok merak ediyorum... baskanada helal olsun
    Cevapla
  • Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun,Allah Razı olsun.
    Cevapla
  • serhendi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet adil yöneticiler sayesinde adeletle yönetilir. Rabbim sayılarını artırsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası