Cüneyt Özdemir'den 'Dilek İmamoğlu' isyanı

Gazeteci Cüneyt Özdemir, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde giydiği kıyafet nedeniyle sosyal medyada yer alan, "İşte gerçek Cumhuriyet kadını" tartışmalarına sert tepki gösterdi.

Cüneyt Özdemir'den 'Dilek İmamoğlu' isyanı
Cüneyt Özdemir'den 'Dilek İmamoğlu' isyanı
GİRİŞ 03.11.2019 00:10 GÜNCELLEME 03.11.2019 03:03
Bu Habere 278 Yorum Yapılmış

Gazeteci Cüneyt Özdemir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun Sultanahmet Meydanı'nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda giyindiği kıyafetten ötürü sosyal medyada yer alan, "İşte gerçek Cumhuriyet kadını" tartışmalarına tepki gösterdi.



"BU TARTIŞMALARLA ÖMRÜMÜZÜ BİTİRDİNİZ"



''Hala bunlardan bıkmadınız mı?'' diyen Özdemir "Şu günlerde biliyorsunuz erkekler hararetle kadınların kılık kıyafetine karışıyorlar. Cumhuriyet kadını nasıl olmalıymış? Ekrem İmamoğlu'nun değerli eşi şahane giyinmiş, fotoğrafını çekmişler. İşte diyorlar özlediğimiz Cumhuriyet kadını. Kadın şöyle giyinirse Cumhuriyet kadını olur, böyle giyinmezse olmaz. Hala bıkmadınız mı bunlardan? Ömrümüzü bitirdiniz." ifadelerini kullandı.

 

 

NE OLMUŞTU?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının Sultanahmet Meydanı ayağına, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte katılmıştı.

Burada vatandaşlara konuşma yapan İmamoğlu'nun sözlerinden çok, eşi Dilek İmamoğlu'nun kıyafeti konuşulmuştu. Bir anda sosyal medyanın gündemine oturan Dilek İmamoğlu'nun kıyafetinden dolayı "İşte gerçek cumhuriyet kadını"  sözleriyle yapılan ayrımcılık tartışmaya neden olmuştu.

YORUMLAR 278
  • Kaan 4 yıl önce Şikayet Et
    Basit insanlar basit düşünür. Bunlara göre açık giyinmek cumhuriyetçilik. Kafanın içinde ne olduğu önemli değil, Ülkeni git diğer ülkelere şikayet et önemli değil ama açık giyin. Önemli olan bu. Gerçekten bıktık artık bu düşüncülerden.
    Cevapla
  • E.Yağız 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıştırmaya çalıştığınız bu millet bu vatanı kurtardı.Sizin gibi yolda bulduğunu ne diye bakmadan alan kuş kadar bile beyni olmayan insanlar değil.Biz ne giydiğine nereden giyindiğine bakmayan tek yürekli en büyük ideali vatanının ve miiletin bir olması olan insanlarız bölücü ve yıkıcı değiliz...
    Cevapla
  • herhangi biri 4 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyet insanını belirleyen unsur GARDROP :) KIYAFET YARIŞMASI GİBİ GARPROBUNDA NE VAR? ONA GÖRE CUMHURİYET KADINISIN DİCEZ :)
    Cevapla
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten kıyafeti ile tam bir cumhuriyet kadını.imamoğlunu tebrik ediyorum.eşiyle ne kadar gurur duysa az.medeniyette zirve olmuşlar atatürkün çağdaş kadın diye tanımladığı kıyafeti giymiş örnek bir kadın tebrik ediyorum.yolları sonuna kadar açık olsun.ama yolun sonu nereye çıkar onu bilemiyorum. Medeniyet icabıymış açıp gezmek bedeni, şayet medeniyet bu ise Maymun ondan da medeni diyor N.F Kısakürek
    Cevapla
  • cafer karakaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet kadını çıplak sahneye çıkmaklamı cumhuriyet kadını olunuyor?işte ülkemizdeki bağnaz bidon kafalıo göbeğini kaşıyan laik kafa.Cumhuriyet kadını yarı çıplak olmalıyımış,yani defilede sahneyi adımlayan ve aynı zamanda vücudunu sergileyen erkeklere teşir eden cumhuriyet kadını olunurmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası