Bakan Soylu'dan İmamoğlu açıklaması

İçişleri Bakanı Soylu, Avrupa'daki konuşması üzerinden İBB Başkanı İmamoğlu hakkında söylediği sözlerin arkasında olduğunu söyledi. Soylu, "Avrupa'da bir fırsatını bulup Türkiye'yi şikayet etmek. Türkiye'nin hukuk ihlali yaptığını söylemek. Terörden görevden alınan belediye başkanlarını savunmak doğruysa ben milletim ve İmamoğlu'dan özür dilerim." dedi.

GİRİŞ 05.11.2019 11:46 GÜNCELLEME 06.11.2019 00:46
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Soylu'nun açıklamasından öne çıkanlar şunlar:

 

TÜRKİYE'Yİ AVRUPA'YA ŞİKAYET EDİP TERÖRE DESTEK ÇIKMAK DOĞRUYSA ÖZÜR DİLERİM

Bizler bu mücadeleyi yapanlar baş koymuş durumdayız. Hep beraber görüyoruz. Avrupa'da bir fırsatını bulup Türkiye'yi şikayet etmek. Türkiye'nin hukuk ihlali yaptığını söylemek. Terörden görevden alınan belediye başkanlarını savunmak doğruysa ben milletim ve İmamoğlu'dan özür dilerim.

  Ama Allahınızı severseniz bu millet bizi okuttu, bize İstiklal Marşı okuttu. Bu milletin beraberliğine ahdimizi koyduk. Bu ülkenin birliği için yemin ettik. Bu milleti satmayacağız, vatanı satmayacağız diye yemin ettik. Türkiye'yi şikayet edenler nedeniyle kusurluysam kusurumu kabul ediyorum.

 

SÖYLEDİĞİMİZ HER SÖZÜN ARKASINDAYIZ

Söylediğimiz her sözün arkadasınyız. Bu ülkeyi şikayet edenler belli, PKK'lılar, HDP'liler sabah akşam şikayet ederler. Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet etmek akıl sağlığı işareti midir? Söylediğimiz sözün arkasındayız, bedelini ödemeye de hazırız."

YORUMLAR 42
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    biz vatandaş olarak soylunun arkasındayız.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp ve belediye başkanının Fetö ve Pkk bağlantısı araştırılmalı. Ülke için güvenlik sorunu haline gelmiş bir partidir.
    Cevapla
  • ibo 4 yıl önce Şikayet Et
    ey imamoğlu avrupaya ayagını atı atmaz türkiyeyimi şikayet ettin hdp lilerimi savundun keşke istanbulun bir dünyanın merkez şehiri olduğunu anlatsaydın neden pkk seviciligi yapıyorsun onlar herün karakol basıp ülkemizi tehdit etmiyorlarmı lütfen artık gözünüüzü açın
    Cevapla
  • CANSU 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz belediye başkanlığı uğruna hainlik yapmaya kalksak 81 vilayeti alırdık.Günübirlik menfaat hesapları yapanlar düşünsün.
    Cevapla
  • v.ö 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin Allah'ına kurban Allah'ına. Bunları seçenlerin gözüne cehalet perdesi inmiş. Gözlerine soka soka da çalsalar hakaret etseler her şeyi yapsalar yine de bunlardan vazgeçmezler. Allah akıl fikir iman ahlak vs ne eksikse bunlara nasip etsin. Senin gibi helal süt emmiş vatan evlatlarını da başımızdan eksik etmesin. Allah'a emanet...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri