Bakan Çavuşoğlu'ndan Acun Ilıcalı sürprizi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi'nin 2019-2020 akademik yılı açılış töreninde ilk dersi verdi. Çavuşoğlu, ilk ders sunumunu yaptıktan sonra öğrencilere bir sürprizi olduğunu belirterek, salondan ayrılmamalarını istedi. Ardından sahneye Acun Ilıcalı çıktı. Acun Ilıcalı, öğrencilere Bakan Çavuşoğlu'yla bazı anılarını anlattı.

Bakan Çavuşoğlu'ndan Acun Ilıcalı sürprizi
Bakan Çavuşoğlu'ndan Acun Ilıcalı sürprizi
GİRİŞ 11.11.2019 14:27 GÜNCELLEME 11.11.2019 14:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi'nin 2019-2020 akademik yılı açılış töreninde ilk dersi verdi. Alaaddin Keykubat Üniversitesi kampüsündeki törene Vali Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik, MHP Milletvekili Abdurrahman Başkan, üniversite rektörleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 

ACUN ILICALI SÜRPRİZİ

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, ilk ders sunumunu yaptıktan sonra öğrencilere bir sürprizi olduğunu belirterek, salondan ayrılmamalarını istedi. Ardından sahneye Acun Ilıcalı çıktı. Acun Ilıcalı, öğrencilere Bakan Çavuşoğlu'yla bazı anılarını anlattı. "Bakanımız Allah razı olsun davet etti, ben de koşa koşa geldim. Burada olmaktan çok mutluyum" diyen Acun Ilıcalı, Bakan Çavuşoğlu ile güzel bir gönül birlikteliği olduğunu söyledi. Ilıcalı, "Öyle kritik yerlerde bize dokunuşları oldu ki o farkını hisseden biri olarak kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Çok şanslısınız şehrinizden böyle bir bakan çıktığı için" dedi. Ilıcalı, Bakan Çavuşoğlu'nun Dominik ve Miami ziyaretlerinde evinde kaldığını ve birlikte futbol maçı yaptıklarını anlattı. 


'BU ARALAR ZATEN HER TÜRLÜ KAZA GELİYOR BAŞIMA'

Sahnede barkovizyondan video görüntüleri izlettireceğini belirterek, kimsenin video kaydı almamasını isteyen Acun Ilıcalı, "Video kaydı istemiyorum rica ediyorum. Bana özel görüntüleri sizinle paylaşacağım. Bunların görünmemesi lazım, video kaydı istemiyoruz. Onu rica ediyorum. İnternette gezmek istemiyorum videolarımla çok teşekkür ediyorum. Bu aralar zaten her türlü kaza geliyor başıma biliyorsunuz. Yeteri kadar gündemdeyim yani" dedi. 

YORUMLAR 5
  • Elazıglı Gurbetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Cem yilmaz, Acun , Ali koç, tarkan Sizler chp hdp arka bahçesi oldugunuzu biz unutmadık.. Unutmayacagizda..
    Cevapla
  • Nurullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gençlere ve millete ahlaksızlık pompalayan adamı niye bu kadar çok el üstünde tutuyorlar anlamadım.
    Cevapla
  • m.yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum
    Cevapla
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Sürprize bak hele...
    Cevapla
  • melik 4 yıl önce Şikayet Et
    İnternette acunu Linç etmesinler şimdi......:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi