Faciadan dönüldü! Ocak kaçağını çakmakla kontrol etmek istedi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 5 katlı bir apartmanın en üst katında patlama meydana geldi. Patlamanın ocak tamiri yapan ustanın gaz kaçağı olup olmadığını çakmakla kontrol etmek isterken meydana geldiği öğrenildi.

GİRİŞ 21.11.2019 23:24 GÜNCELLEME 22.11.2019 09:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 5 katlı bir apartmanın en üst katında patlama meydana geldi. Patlamanın doğalgazlı ocağı tamir eden ustanın kontrol etmek için çakmağı çakmasıyla meydana geldiği öğrenilirken olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans ekibi sevk edildi.

 

 

İddiaya göre, arızalanan doğalgazlı ocağını tamir etmesi için Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi'ndeki 5 katlı bir apartmanın en üst katındaki eve usta çağrıldı. Eve giden usta, ocağı tamir ettikten sonra kontrol etmek için çakmağı çaktı. Ustanın çakmağı çakmasıyla birlikte patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle mutfak duvarı yıkılırken usta ise yaralandı.

Patlamayla birlikte evde yangın da çıktı. Patlama sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, ambulans ve doğalgaz ekibi sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken sağlık ekipleri ise yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı.

 

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR 5
  • aaaaaaahhhhhhhhhhhhh 4 yıl önce Şikayet Et
    köpük diye bişey var
    Cevapla
  • USTA 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz gaz kaçağını çakmakla kontrol eden bir milletiz. Kaçak olduğunu tespit etmiş usta tebrik ediyoruz
    Cevapla
  • Abdulhamit 4 yıl önce Şikayet Et
    Klasik turk milleti davranışı
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam baya ustaymış.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Abi bu nasıl bı zihniyet ya. Ocak kaçağı çakmakla niye kontrol edilir? Kaçak varsa belli olsun diyemi, yoksa kaçak varsa patlasın diyemi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi