Efsane cuma çılgınlığında 3 kişi yaralandı

İstanbul Maltepe'de bir mağazada indirim fırsatını değerlendirmeye çalışan müşteriler çıkan izdihamda camları kırdı. Kırılan camlar nedeniyle 3 kişi yaralandı. Mağaza satışı durdurdu.

GİRİŞ 29.11.2019 15:48 GÜNCELLEME 29.11.2019 16:18
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Bugün tüm dünyada yaşanan alışveriş çılgınlığı İstanbul'da olaylı başladı. Maltepe'de bir mağazada indirim nedeniyle izdiham yaşanınca camlar kırıldı.

 

 

KUYRUKLAR METRELERCE UZADI

Dünyada her yıl Kasım ayının son haftasında indirimli satışların yapıldığı alışveriş çılgınlığı Maltepe'de de gerçekleşti.

 

 

Bir mağazada indirim olduğunu duyan çok sayıda kişi mağazanın önüne akın etti. Uzun kuyruklar oluşurken, ambulans da kapıda bekledi.

İŞ YERİ SAHİBİ SATIŞI DURDURDU

Ardından satışın başlamasıyla mağazada izdiham oluştu. Mağazanın camları kırıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Mağazanın camlarının kırılmasıyla iş yeri sahibi satışın durdurulduğunu söyledi.

3 KİŞİ YARALANDI

Alışveriş çılgınlığından geriye ise mağazanın kırık camları kaldı. İzdiham sırasında kırılan camların isabet ettiği 3 kişi yaralandı.

YORUMLAR 19
  • Hehzeze 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir müslüman olarak bunlara imtina etmiyorum..Benim kutsal günüme leke çalmaya çalışanlara zırnık koklatmam.Benim işimi mahalle bakkalı görür.mahalle esnafı güler..Cuma adıyla gelen tüm firmalar lanetliyorum.zaten en baştaki firmalar yahudi destek ve tedarikçileri.
    Cevapla
  • YAZIK 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin bunlar ihtiyaç sahibimi değil almasa olurmu olur zaten kendisinde varmı var üç kuruş indirim(aslında yok)var diye almak zorundamı değil malesef nefis öyle azgınlaşmışki kontrolden çıkmış yapacak birşey yok herkes başına gelecek belayı beklesin nefsin ilacı orda
    Cevapla
  • Derd 4 yıl önce Şikayet Et
    Cuma ve alışveriş Neden bu kadar önemli oldu hiç düşündük mü (Allah (cc) Kuran da Cuma suresinde Ey iman edenler Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman hemen Allah ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu sizin için daha hayırlıdır 9.ayet) Alışveriş yapılsın diye o günlerde indirim yapılıyor Şahane cuma Efsane cuma Çılgın cuma Kara cuma Bereketli cuma Diye isimlendirilen cuma günü Müslümana yapılan tuzaktır Artık cuma günü sohbet zikir namaz Kuran diye anılmayacak akıllarda cuma denilince alışveriş olacak Uyan Müslüman Neden cumartesi ya da pazar günü olmadı alışveriş günü Bizi dünya sevgisiyle aldatıyorlar Uyan artık Cümle islam aleminin uyanması temennisiyle..
    Cevapla
  • 4 yıl önce Şikayet Et
    Kara pazar
    Cevapla
  • İsminiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet aç aç... Senede bir gün alabiliyor :) mu acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?