Feci kaza! 700 metre sürüklendikten sonra can verdi

Bursa İznik'te feci bir kaza meydana geldi. Otomobil, çarptığı motosikletin arkasında bulunan kadını altına alıp 700 metre sürükledi. Talihsiz kadın olay yerinde can verdi.

Feci kaza! 700 metre sürüklendikten sonra can verdi
Feci kaza! 700 metre sürüklendikten sonra can verdi
GİRİŞ 02.12.2019 01:10 GÜNCELLEME 02.12.2019 01:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bursa İznik'te otomobil, çarptığı motosikletin arkasında bulunan kadını altına alıp 700 metre sürükledi. Talihsiz kadın olay yerinde can verdi.

 

 

Kaza saat 23.00 da Eşrefzade mahallesi Kılıçaslan caddesinde meydana geldi. 16 H 8712 plakalı otomobil, karşı yönden gelmekte olan Osman A'nın kullandığı 16 AFE 272 motosiklete çarptı. Kazanın şiddetiyle Osman A. (25) yaralanırken, arkasında oturan eşi Merve A. (22) otomobilin altında kaldı. 

Hızını kesmeyen otomobil sürücüsü talihsiz genç kadını tam 700 metre sürükledi. Olay yerine gelen polis, kaçan otomobil sürücüsünün peşine düştü. Merve A. ile Osman A.'nın iki ay önce evlenerek hayatını birleştirdi öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 3
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kargaşa haline gelen trafik içinde motosikletlerin sürülebilmesi için ayrıca bir yolu yokdur yolu olmayan bu motosikletler sürücüleri için adeta bir ölüm makinası haline gelmişdir bundan dolayı motosikletler tırafikden men edilmelidir.
    Cevapla
  • erva 4 yıl önce Şikayet Et
    o cadde araç trafine kapalı
    Cevapla
  • aek 4 yıl önce Şikayet Et
    tamam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar