Edirne’de minibüsteki yolculara ve kaldırımda yürüyen kadınlara henüz belirlenemeyen ve kimyasal madde olduğu iddia edilen sıvı maddeyle saldırı anı güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.
İddialara göre, okulu için Edirne’ye taşınan 19 yaşındaki A.Y.Ö., annesiyle birlikte kaldırımda yürürken henüz kimliği tespit edilemeyen bir erkek şahıs tarafından belirlenemeyen bir sıvıyla saldırıya uğradı. Saldırgan şahıs hızlıca olay yerinden uzaklaşırken, yüzünde yanıklar oluşan genç kız ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Polis ekiplerini alarma geçiren şüpheli, bu kez de Edirne Toplu Ulaşım Sistemine ait minibüste yolcularla birlikte yolculuk yaparken tam yolcular minibüsten ineceği esnada yanında bulunan sıvıyı yolcuların üzerine attı. Sıvının isabet ettiği G.Y. isimli kadının yüzünde de kızarıklık oluştu. Şüpheli şahıs minibüsten inerek kaçtı. Yaralanan kadın ise olay yerine yakın polis ekipleri tarafından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi.

Bölgede bulunan tüm güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, olayın yaşandığı bölgede poşete sarılıp yol kenarına atılmış şüpheli bir şişe buldu. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmek üzere şişeye el konulurken, yaşanan olaylarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Ahmet 03.12.2019 09:59
    La arkadaş, bu ülkenin ne bitmez delisi psikopatı varmış. Benim bildiğim, her köyün bir veya iki delisi vardı, ve köy delisine sahip çıkar, yedirir, içirir kollardı. Ama bakiyorsun, her gün karısını boşandı diye katleden, yan bakti diye ölduren, yol vermedi diye saldıran, şoföre yavaş kullan dediği için tartaklanan, arazı anlaşmazlığı yüzünden aile arası katliam yapan, geçinemiyoruz diye toplu intihar eden aileler vs vs vs... ya noldu arkadaş topluma, yoksa macronun dediği beyin ölümü olayı mı gerçekleşiyor topluma ?
  • Vatansever 03.12.2019 09:44
    Edirne gibi guzelim sehiri bile it kopuklar sardi.yazik oldu bu serhat sehrine
  • rayd 03.12.2019 08:28
    Kısasa kısas.....
  • Enginin Babası 03.12.2019 01:51
    O akıl yoksununu yakalayıp, o attığı sıvının içine atın bakalım nasılmış nasıl bir zevkmiş.. Manyak lan yazık halk ise mal mal bakıyor koş yakala bu ne inek gibi bakıyorlar sadece zor yakalanır halk olarak herşeye bakıyoruz sadece
  • Servet 03.12.2019 01:27
    Ifadeso alinir serbest kalir..Sizin kanynlariniz batsin boyle kanunmu olur..
Daha fazla yorum görüntüle