Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın ortaya attığı 'Beştepe'ye giden CHP'li iddiasının kaynağı Rahmi Turan, CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Atilla, Türkiye'nin gündemini sarsan iddia ile ilgili merak edilen her şeyi Ahmet Hakan'a anlattı.

"CHP'Yİ MAHKEMEYE VERECEĞİM"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın "Talat Atilla, senaryosunun sarayda yazıldığı belli olan bu kumpasın bir unsurudur"açıklamasına tepki gösteren Talat Atilla, Öztrak'ın özür dilememesi halinde CHP'yi mahkemeye vereceğini söyledi. Bunun üzerine Ahmet Hakan, "Öztrak da size derse ki; 'Partimizi karıştıran habere kaynaklık ettin. Tabi ki kumpasçı diyeceğim' derse ne diyeceksiniz?" diye sordu.

Talat Atilla'nın "Ben ne diyeceğimi biliyorum" demesi üzerine Ahmet Hakan "Bunu kamuoyunun önünde söyleyin." dedi. Ahmet Hakan'ın sözleri üzerine stüdyoda ortam gerilirken, Talat Atilla, "Mahkemedemiyiz şu an. Siz Cumhuriyet Savcısısınız, ben sanık mıyım" diyerek tepki gösterdi.

"SİZDE SİYASİ LİNCE UĞRADINIZ"

Talat Atilla, "Size de şimdiye kadar haklı haksız birçok ithamlar yapıldı. Siz de siyasi lince uğramış gazetecilerdensiniz." dedi. Bunun üzerine Ahmet Hakan, "Ben haklıysam. Herhangi bir yanlışım yoksa, lince uğramaya, haksız eleştiriye uğramaya razıyım. Yaptığım işin bunu getirebileceğine inanan bir insanım." dedi.

NE OLMUŞTU?

Sözcü yazarı Rahmin Turan, 20 Kasım tarihli köşe yazısında "9 Kasım'da bir CHP'linin Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü yazmıştı. İddianın gündemde bomba etkisi yaratmasıyla birlikte Rahmi Turan, "söz konusu CHP'linin Muharrem İnce olduğunu" öne sürmüştü.

Rahmi Turan, haberi aldığı kaynağın kimliğini gizli tutarken, gazeteci Talat Atilla, Odatv'ye "Haber kaynağı ben değilim. Bunu söyleyenleri mahkemeye vereceğim" şeklinde demeç vermişti. Sözcü yazarı Turan ise bu beyan üzerine yine sozcu.com.tr üzerinden "Saray'daki CHP'li" yazısındaki bilgi kendisine Talat Atilla'nın verdiğini açıklamıştı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Ferdi 12.12.2019 15:24
    CHPKK dan herşey beklenir.Diyarbakır annelerine dağdaki oğlunda hakkını sana helal etmiyor.Diyen zihniyetten ne bekliyorsun ki
  • Bi Dost 12.12.2019 13:01
    Ne kadar üçkağıtçı yalancı bir adam bu böyle, dinlenmeye bile tenezzül edilecek birisi boş boş konuşup laf kalabalığı yaparak yalanlarını ört bas etmeye çalışıyor...
  • Ramo 12.12.2019 12:34
    Misafir yorumcu chdp yediği hrzelerle kendisini gündemde tutuyor olmasın sakın
  • Mustafa 12.12.2019 11:50
    Bişey anlamadım, anlayan varsa bizede anlatsın lütfen!
  • Manisalı 12.12.2019 11:24
    Sonuçta ikiside gazeteci.
Daha fazla yorum görüntüle