Savcı Sayan: Trump da Obama da Ağrılı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Obama ve Trump'ın Ağrılı olduğunu söyledi. Sayan, "Dünyadaki bütün canlılar Nuh'un Gemisi ile kurtulanların soyundandır. Dolayısıyla Trump da, Obama da Ağrılıdır" diye konuştu.

Savcı Sayan: Trump da Obama da Ağrılı
Savcı Sayan: Trump da Obama da Ağrılı
GİRİŞ 12.12.2019 17:42 GÜNCELLEME 12.12.2019 17:50
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

11 Aralık Uluslararası Dağ Günü kapsamında düzenlenen Ağrı Dağı Paneli'nde konuşan Belediye Başkanı Savcı Sayan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ağrı'nın kadim bir kent olduğunu vurgulayan Savcı Sayan şunları söyledi: 

 

"Ağrı kadim bir kenttir. İnsanlığın doğuş yeridir. Herkes Ağrılıdır. Çünkü dünyadaki bütün canlılar Nuh'un Gemisi ile kurtulanların soyundandır. Dolayısıyla Trump da, Obama da Ağrılıdır."

"FESTİVAL DÜZENLEYECEĞİZ"

Savcı Sayan ayrıca, Ağrı Dağı'nın kutsal kitaplara konu olmuş bir dağ olduğunu, ancak Ağrı'nın Ağrı Dağı'ndan yeterince faydalanamadığını dile getirdi. Yapılacak çalışmalarla şehir olarak, Ağrı Dağı'ndan her alanda faydalanmayı amaçladıklarını kaydeden Sayan, 'Dünyadaki herkes Ağrılıdır' söylemini yineleyerek, şunları söyledi:

“Eğer biz dünyanın tanıdığı bu dağdan faydalanıp, dikkatleri bu dağa çekebilirsek, dağcılık konusunda Ağrı'yı bir merkez haline getirebilirsek, inanıyorum ki Ağrı dünyada parlayan bir yıldız olacak. İçişleri Bakanımızdan söz aldık. İnşallah ilk defa bu yıl, Ağrı Dağı eteğinde bir festival düzenleyeceğiz. İnşallah büyük bir coşku ile festivalimiz gerçekleşecek. Bilim insanlarını, dağcılıkla uğraşan kardeşlerimizi mutlaka buraya çekmeliyiz. Ağrı'yı tanıtmalıyız."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • Selami 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam espri yapmış ancak yorumcular saçmalamış.
    Cevapla
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Nuh Tufanının heryeri su altında bıraktığına emin misiniz? Belki de sadece doiu anadolu etkilenmiştie bu afetten. Olamaz mı?
    Cevapla
  • Bilal 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende daha önce chp liydin artik yarinda nereli olursun allah bilir nede olsa dünya dönüyor
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar su Nuh a.s. gemisi isi aslinda cok tehlikeli. bakin Kur"an da CUDI dagina indirildigi yaziyor biz hala Kur ani yalanlarcasina batililarin tahminleriyle yatip kalkiyoruz. Indiren Allah cudi diyor biz hala inanmayip Allahi yalanci cikarmak mi istiyoruz hasa! Bence cok tehlikeli zira inaniyorsak Kur ana inanmak zorundayiz. Yani Agrili degiliz sayin baskanim. Ayrica sizi seviyoruz saygi duyuyoruz Baskan olarak hizmetlerinizi takdir ediyoruz. Selamlar
    Cevapla
  • Karadenizli 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler başkan. Yürü sen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!