İstanbul'da hareketli dakikalar! Bodruma sığındı, operasyon başladı

Son dakika haberi... İstanbul Gaziosmanpaşa’da polise ateş açıp annesini yaralayan zanlı kaçtı. Olay yerine çok sayıda özel harekat polisi sevk edildi. Sokağı araç ve yaya trafiğine kapatan ekipler şahsı yakalamak için operasyon düzenliyor.

GİRİŞ 14.12.2019 19:06 GÜNCELLEME 14.12.2019 19:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gaziosmanpaşa'da polisi görünce ateş açan cezaevi firarisi, annesini yaralayarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre polis, açık cezaevi firarisi olduğu belirlenen O.G. isimli şüpheli arkadaşı A.Ç. ile birlikte Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1110 Sokak'taki adresine gitti. Bodrum katta kapı önünde polisi gören şüpheli ateş açtı. Şüphelinin silahından çıkan kurşun annesi S.G.'yi yaraladı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Özel harekat ekipleri de mahalleye geldi. Şüphelinin 2 yakını A.Ç. ve H.G. arbede sırasında gözaltına alındı. Şüpheli O.G.'nin, pencereden kaçtığının belirlenmesi üzerine polis mahallede operasyon düzenledi. Ancak şüpheli bulunamadı. Şüphelinin annesi ambulansla hastaneye kaldırılırken şüpheliyi arama çalışması sürüyor.

 

 

GAZİOSMANPAŞA KAYMAKAMINDAN AÇIKLAMA

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Hatipoğlu'nun yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Çeşitli suçlardan kaydı bulunan ve açık cezaevi firarisi olarak aranan O.G. ve arkadaşı A.Ç. isimli şahısların ilçemiz Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesindeki bir adreste oldukları bilgisi alınmıştır.  Bahse konu adres civarında gerekli emniyet tedbirleri alınarak, ikametin kapısı çalındığında kapıyı görevli memurlara açan S.G. isimli şahıs (aranan şahsın annesi) evin içinden polislerimize doğru içerden ateş açılması üzerine tekrar kapıyı kapatmıştır. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Özel Harekat timlerince ikametin kontrolünde ikamete girilmiş olup aranan şahıslardan olan A.Ç. ile ikamette bulunan H.G. ve S.G. isimli şahısların olduğu tespit edilmiş ve şahısların yakalaması yapılmıştır. Aranan şahsın annesi S.G. isimli şahıs yaralı olması sebebi ile tedavi amaçlı hastaneye götürülmüştür. O.G. isimli şahsın ikamet içerisinde olmadığı binanın arka kısmındaki bir çıkıştan kaçmış olduğu değerlendirilmekte olup konu ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. "

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Acik cezaevlerinin hepsini kapaliya cevirseniz ve af tartismalarina nokta koysaniz millet icin en iyisini yapmis olursunuz.
    Cevapla
  • Kefekcknnggjl 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatana ihanete en sert en gaddarca yontemle karşılık verilmeli. Polise ateş açana devlet hadlerini bildirneli
    Cevapla
  • osmanlı torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    birde afdan bahsediyor bahçeli af cıksa millet birbirini kesecek
    Cevapla
  • Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Nedir ya bu açık ceza evi ,kontrol edemiyorsanız neden açık cezaevine koyuyorsunuz !!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor