İzmir'in Karabağlar ilçesinde saat 13.30 sıralarında ilçeye bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde, okuldan evine dönen ilkokul öğrencisi U.G. (9), indiği servis minibüsünün önünden geçerken bir anda hareket eden aracın altında kaldı.

Çevredeki vatandaşların ikazı üzerine minibüsü durduran sürücü ile vatandaşların yardımıyla araç altında kalan çocuğu çıkartılarak Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ce Araştırma Hastanesine götürdü. Vücudunda küçük sıyrıklar oluşan çocuk, burada yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yaşanılan olay anı ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • PARA HIRSI 19.12.2019 11:13
    Trafik kurallarını tanımayanların başında öğrenci servisleri gelir hiçbir kuralı tanımaz trafiğin altını üstüne getirir makas atar, kırmızıda geçer ,yol benim der dalar.... para hırslarından gözleri hiçbir şeyi görmez. Tam bir trafik canavarı Hırslarından ne kural tanırlar ne de can....Maalesef gerçekler böyle. Trafikte her gün şahit oluyorum :::
  • hayret 19.12.2019 02:25
    Allah cezasını versin böyle şoförlerin her zaman diyorum. Milli eğitim bakanlık kanalıyla tüm okul yöneticilerine bağlı olan servis şirketlerine nota gönderecek! servisten inen çocugun güvenle karşıya geçtiğinden ya da evin bahçesine kapısına ulaştığından emin olmadan hareket etmeyecek! o refakatçı lar ne işe yarıyor servislerde onların gözetiminde birlikte inacekler araçtan zorunlu olacak! ciddi yaptırımları ve cezaları olacak servis şirketlerine acele edecez yetişecez diye katillik yapmaya gerek yok!
  • emin han karışmaz 19.12.2019 02:10
    indirdigin ögrenciyi takip etsene kadın olmasa geçip gidecekti üstünden
  • Kenan 18.12.2019 23:48
    Araçtan indirdiğin yolcuya baksana be dikkatsiz adam.
  • Yeter arrtık 18.12.2019 23:43
    Bu şöförlük değil katillik.