‘Peşimizi bırakmıyorlar! Çok rahatsız edici…’

Adana’da dua kitabı satma bahanesiyle vatandaşları taciz ederek para isteyen dilenciler kameralara yansıdı. Dilenciler yüzünden parkta rahat edemediklerini söyleyen vatandaşlar, "Peşimizi bırakmıyorlar. Sürekli para istiyorlar" diyerek tedbir alınmasını istiyor.

‘Peşimizi bırakmıyorlar! Çok rahatsız edici…’
‘Peşimizi bırakmıyorlar! Çok rahatsız edici…’
GİRİŞ 19.12.2019 10:49 GÜNCELLEME 19.12.2019 10:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Adana’da, Türkiye'nin en büyük parklarından biri olan, aynı zamanda kentteki festivallere ev sahipliği yapan Merkez Park'a ailesi ve arkadaşlarıyla gezmeye gelen vatandaşlar, dua kitabı satma bahanesiyle dilenenlerden dertli. 

 

 

Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde bulunan Merkez Park’ta dilenciler, banklarda oturan vatandaşları ‘dua kitabı’ satma bahanesiyle para almak için taciz ediyor. Kameralara yansıyan görüntülere göre dilenciler, para alana dek yanından ayrılmadıkları vatandaşları rahat bırakmıyor. Dilenciler paralarını aldıktan sonra park içerisinde yürüyen ve diğer banklarda oturan vatandaşlara doğru yönelerek aynı yöntem ile rahatsız edip para dilenmeye devam ediyor. 

 

 

Dilencilerden rahatsız olduğu dile getiren Ceren Kayan, "Parktaki dilenciler yüzünden hiç rahat yürüyemiyoruz. Sürekli onları tacizlerine maruz kalıyoruz. Sadece kendimi köpeğimle yürüyüş yaparken rahat hissediyorum" dedi.

Gaye Gürışık ise, "Parktaki dilenciler çok rahatsız edici bir konu, burada rahatlıkla yürüyemiyoruz. Hayvanlarımızı gezdiremiyoruz, bırakmıyorlar peşimizi. Sürekli para istiyorlar. Çok rahatsız edici bir durum. Parktaki dilencilerle ilgili bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz. Çünkü bu konuda çok rahatsızız" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 13
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet memuruna iş garantisi bir bizim ülkede var, hal böyle olunca memurdan nasıl bir iş bekleyebilirsiniz ki?
    Cevapla
  • izmir dobracı 4 yıl önce Şikayet Et
    kapalı açık kızların parkta erkek arkadaş-sevgili-manita ile oturması oynaşması dinen haramdır hanım kendini bilen kız evinde efendice durur sokak sokak sürtmez buda ayrı bir konu
    Cevapla
  • izmir dobracı 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim batıdada kıravatlı entel vergi haberi dergisini ben maliyeden geliyorum diye korku vererek satıyorlar adamda esnaflarda korkudan alıyor zavallılar bu dilencileri devlet kaldırsın isteyen gazete bayisinden alsın
    Cevapla
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    abi adanalı dua kitabı satanlar izmirde her yerde var esmer deri çantalı 2 tl ye aldıkları yasin kitabını dini kullanarak 15-20 tl ye satıyorlar din tüccarlığı yapıyorlar
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    aynı rahatsızlık mezarlıklardada oluyor....kandil ve bayramlarda İstanbul- Kozlu daki ölmüşlerimi ziyerete gitiğimde burada örgütlenmiş elinde bir dobuç su ve bir çapa olan kişilerden rahat bulamıyoruz,mezarımız başında dua ederken gelip sulayalım mı,çapalıyalım mı diye rahatsız ediyorlar,hatta bazılarının iş vermesen ,para vermesen mezar taşlarına neyin zarar verdiği bile oluyor,son gittiğimde mezarı sulatıp çapalatsınlar diye ektiğim su istemeyen ,ot bitirmiyen bitkileri söküp atmışlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!