Düzce'de domuz avına çıkan Ahmet Çoban, tüfekle ateş edip yaraladığı domuz kendisine saldırınca tüfekle birlikte yere düştü. Avcı domuzun saldırısından belinden çıkardığı tabanca ile ateş açarak kurtuldu. O anlar avcının başındaki kask kamerasına yansıdı.

Düzce'de ormanlık alanda, av köpekleriyle birlikte domuz avına çıkan Ahmet Çoban bir domuzla karşılaştı. Çoban, av tüfeğiyle domuza ateş açtı. Yaralanan domuz, Ahmet Çoban'ın üzerine doğru koşarak saldırmak için hamle yaptı. Domuzdan kaçarken ayağı takılarak yere düşen avcı, elinden av tüfeğini de düşürdü. Domuz bu sırada avcının hemen yanına kadar yaklaştı. Ahmet Çoban daha sonra belinden çıkardığı tabanca ile domuza ateş açtı. Domuza Çoban'ın yanında bulunan av köpekleri de saldırdı. Domuz açılan ateşle telef oldu. Avcının ölümden döndüğü anlar başına taktığı aksiyon kamerasına yansıdı. Görüntülerde Ahmet Çoban'ın "Tabanca olmasa gitmiştik" sözleri de yer aldı.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • sefer 25.12.2019 15:54
    Yanında yüksekçe bir ağaç veya kaya parçası yoksa niye edersin be arkadas yeni mı başladın sen av işine yoksa laubalilikmi yaptın
  • ikra 24.12.2019 14:26
    bu da ulkemızdekı avcılara bır ders olur keske domuz senı yeseydı
  • Vatandaş 24.12.2019 13:25
    Avci yasalara uygun avlanmis ve kovan haznesine sadece kanuna uygun 3 adet fisek koymus.
  • Vatandaş 24.12.2019 13:20
    Avrupa birligi uyum yasalarina göre domuz avlayan avciya tabanca satinalma ve avlakta tasima start kosuluyor.
  • Kürşat 24.12.2019 09:34
    Tabanca ile avcılık yapmak yasalmı derhal silah ruhsat lımı bakılmalı avcılık belgesi incelenmeli
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek