Video7 dünyanın en acayip haberlerini sizler için derledi.

Spiker: Hülya TAŞ

Kurgu: Serdar GÜNEŞ

Kameraman: Mehmet CEBECİ

Çikolataları her çeşit abur cuburları elinin tersiyle iten, haşlanmış brokoliyi görünce heyecanlanan bir çocuk düşünün. Evet, annelerin hayalindeki çocuğu bulduk. 

Sahibi, köpeğine şaka yapıyor. Yavrularından biri pişirmek üzere tencereye koyuyor. Köpek ise anneliğin ne demek olduğunu gösteriyor. 

Bir sürücü sapağı kaçırınca, küçük bir manevra ile yolunu bulmaya çalışıyor. Araca çarpmamaya çalışan TIR’lar adeta kabus yaşıyor. O ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. 

Evet kediler dört ayak üstüne düşer. Peki bunun içine en az ne kadar yükseklik gerekiyor? İzleyelim 

Yanlış adama çatmak! Bu deyimi anlatacak bir video çekmek isteseydik ancak bu kadar olurdu… 

İranlı küçük yetenek Arat futbol sahasında arkadaşlarını rencide ediyor. 

Küçük çocuklar yeni doğan kardeşlerini genelde kıskanır. Ama bunu belli etmemeye çalışırlar. Tıpkı bu ufaklık gibi… 

Teknoloji bazen de psikolojiye zarar veriyor. Instagram’ın filtre uygulamasında kendisini prenses olarak görme hayali kuran bu çocuk sürekli hayal kırıklığına uğruyor.  

Meksika’da yolcular peronda otobüs bekliyor. Bir şoför yanlışlıkla gaza basınca facia yaşanıyor. 

Sadece boynundan yukarısını hareket ettirebilen bu adam robot kolu beyni ile kontrol ederek birçok ihtiyacını karşılayabiliyor. 

İstanbul’da kar yağışına hasret kaldık. Kanada’ya bağlı Newfoundland adasında yaşayanlar ise kara tam manasıyla doymuşlar. 

Su kaynaklarını tükettiği için binlerce deveyi katleden Avustralya’da aylar süren yangınlarından ardından yeni afetler meydana geldi. Ülkede önce yüzyılda görülen yağışlar sele neden oldu. Ardından kum fırtınası yaşandı ve son olarak ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. 

Avına odaklanan bir yalıçapkını… İncecik dal üstündeki bedeni dengesini sağlamak için sallanmakta. Ama avını gözden kaçırmaması için kafası sürekli sabit kalıyor. Tek kelimeyle muhteşem! 

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek