Video7 dünyanın en acayip haberlerini sizler için derledi.

Spiker: Hülya TAŞ

Kurgu: Serdar GÜNEŞ

Kameraman: Mehmet CEBECİ

Mısır'ın İsmailiye bölgesinde bir kız çocuğu tren raylarına düştü. Babası, düşen evladını kurtarmak için raylara atladı, kızını kenara alarak sıkıca sarıldı. Geçmek bilmeyen 15 saniye boyunca trenin uzaklaşmasını bekledi. 

İtfaiyeciler, yangın musluğunun önüne park eden aracın sahibine unutulmayacak bir ders verdi. 

Yavru maymun kendi halinde oyun oynuyor. Ama annesi bu gidişe bir dur diyor. 

Yemenli bir fizikçi fizik kurallarını alt üst ediyor. Çenesinde sandalye, yanağında kılıç taşıyabiliyor. 

Bu yaramaz köpek nasıl yaptıysa kafasını bir araç tekerleğinin jant kapağına sıkıştırmış. Neyse ki yardımsever insanlar zor da olsa köpeği kurtarmayı başarıyor. Alkışı hak ediyor. 

Finlandiya’da bir balığın midesinden çıkanlar, çevre kirliliğinin boyutlarını gösteriyor. Videoyu çeken ise insanın doğaya yaptıklarından şikayet etse de, çıkan atıkları tekrar suya bırakıyor. 

Brezilya’daki bir havalimanında fırtına nedeniyle uçaklar uçamadı ama bir hangarın çatısı uçtu. 

Çocuklar okulda maç yapıyor. Mükemmel bir serbest vuruş organizasyonu ile gol geliyor… 

Bir profesyonel karşılaşmada ise adeta “frikik nasıl atılmaz” dersi veriliyor. 

Bir baba minik kızını kendi hazırladığı hız treni simülasyonu ile eğlendiriyor. Konu babalar ve çocukları olunca her imkansızlık aşılıyor. 

Polisler Gaziosmanpaşa’da bir marketin ürünlerinin açıkta kaldığını fark edince rüzgarın uçurduğu brandayı bularak ürünlerin üzerine yeniden örtüyor. Branda tekrar uçmasın diye de önlem alıyorlar. Alkışı hak ediyorlar. 

Rusya’nın Ekaterinburg şehrinde sirkten kaçan 2 fil ortalığı birbirine kattı. Yakalanacağını anlayan fillerden bir tanesi kendisini karların üzerine bırakarak adeta oyun oynamaya başladı. Ama yakalanıp tekrar sirke yollandı. 

Kuzey Avustralya ve Yeni Gine kıyılarında yüzgeçlerini yürümek için kullanan dört yeni tropikal köpekbalığı türü keşfedildi. 

Sivas'ın İmranlı ilçesinde bir sokak köpeğinin ekmek kamyonetinden gizlice ekmek alması güvenlik kamerasına yansıdı. 

Hindistan’da bir tapınakta tören düzenlenirken işler pek de beklendiği gibi gitmiyor. Bir anda tutuşan havai fişekler en az 17 kişinin yaralanmasına sebep oluyor. 

Fransa’daki sarı yelek eylemlerine itfaiyeciler de katıldı. Kendilerini aleve vererek gösteriye katılan itfaiyeciler bu kez üzerlerine su sıkılan taraf oldu. 

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Sali 01.02.2020 12:02
    Saçma bu ne