"Dur" ihtarına uymayan bir kişi bekçinin uyarı ateşiyle yaralandı

Antalya'da üzerinde sahte kimlik bulunduğu için bıçak çekerek kendisine yaklaşılmasına izin vermeyen ve "dur" ihtarına rağmen yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli, bekçinin uyarı ateşi sonucu yaralandı.

"Dur" ihtarına uymayan bir kişi bekçinin uyarı ateşiyle yaralandı
"Dur" ihtarına uymayan bir kişi bekçinin uyarı ateşiyle yaralandı
GİRİŞ 27.02.2020 02:41 GÜNCELLEME 27.02.2020 02:41
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi 255 sokaktaki bir iş yerinde iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerine gelen bekçiler, tarafları ayırmaya çalıştı. Kimlik kontrolü yapıldığı sırada şüphelilerden biri taşıdığı bıçakla kendisine yaklaşılmasına izin vermedi.

"Dur" ihtarına rağmen olay yerinden kaçmaya çalışan şüpheli, yaşanan kovalamacada bekçinin açtığı uyarı ateşiyle yaralandı.

112 Acil Servis ekibince, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan şüphelinin isminin A.C. olduğu öğrenildi. Bekçi ise ifadesi alınmak üzere Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine götürüldü. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 24
  • Mehmet Sahin 4 yıl önce Şikayet Et
    En dogrusu u yapmis eine saglik
    Cevapla
  • polat 4 yıl önce Şikayet Et
    en dogrusunu yapmış.polis ve bekçilerimizin görevi masum insanları azgıniardan .manyaklardan vicdansız insanlardan korumak.polisimizde bekçimizde dokunulmaz olmalı.suçlullar daha çok korkmalı
    Cevapla
  • Eda 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani çiçek mi verecekti.gereğini yapmış.ellerine sağlık.birileri hemen insan hakkı diye atlayıverir.evet haklısınız.insan olanların insan hakkı olur.insan olmayanın ,insan gibi davranmayanın değil.
    Cevapla
  • KALENDER 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Bekciye sonuna kadar arkandayiz destekliyoruz. İyi yapmassin. baktin uzerine geliyor durmuyor elinde bicak yada silah hemen indirin kim olursa devlet sana yetkiyi vermiş asayişi koruyun diye..
    Cevapla
  • Ccc 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim bekçi kardeşimi bu ülkeye onlar lazımdı diploma cocugu değil mahalle cocuğu suçluyu gözünden anlıyor korkmuyor dalıyor bana dokunmayan yılan bin yaşasın demiyor karanlığın aydınlığı oldunuz kardeşlerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor