Polisin belinden silahını alıp polisi vurdu

15 Temmuz Demokrasi Otogarında bir polis memuru, belindeki silahının alınması sonucu kimliği belirsiz bir şüpheli tarafından bacağından silahla vurularak yaralandı. Polis memuru daha sonra tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Olayı gerçekleştirilen şüpheli, polis ekipleri tarafından aranıyor.

GİRİŞ 27.02.2020 03:49 GÜNCELLEME 27.02.2020 03:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, saat 23.15’te Esenler’de bulunan şehirlerarası otobüs terminali 15 Temmuz Şehitler Otogarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otogarda görevli olan polis memuru evine gitmek için metroya binmek istedi. Polis memuru, metroyu beklerken kimliği belirsiz bir kişi, arkasından yaklaşarak belindeki silahını aldı. Belindeki silahının alındığını fark eden polis memuru ile şüpheli arasında bir arbede yaşandı. Daha sonra şüpheli, polis memurunu bacağından vurarak olay yerinden kaçtı.

VATANDAŞLAR POLİSİ ARADI

Silah seslerini duyan ve polisin yaralı olarak yerde yattığını gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan polis memuruna ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra ambulans ile hastaneye götürdü. Hastaneye kaldırılan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, otogarda geniş güvenlik önlemleri alarak şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekipleri otogarın ve metro istasyonunun da güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldığı öğrenildi. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Duran 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim polisimiz iyi niyetlinden dolayı silahını kaptırıyor oysa içimizde sapıklarda yaşıyor toplu taşımayı kullanan emniyet görevlileri her an tetbirli olmaları gerekir bu durumları yaşamamak için
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Polislere yetki verilsin artık herkes kendi kanununu sağlıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Puan farkı açıldı! Galatasaray haftayı kazançlı kapattı
Yiğidolar pes etmedi! Fenerbahçe 90+4'te yıkıldı